Reklama

Reklama

Kawaikereba hentai demo suki ni natte kuremasu ka?

(seriál)
  • Japonsko 可愛ければ変態でも好きになってくれますか? (více)
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Student střední školy Keiki Kiryuu dostal milostný dopis. Je šťastný, že konečně bude mít přítelkyni, ale je taky překvapený, jelikož nejenže tam není jméno odesílatele, ale je v něm i bílé spodní prádlo... Která z holek, co se kolem něj neustále točí, by mohla být ta Popelka, jež mu poslala to spodní prádlo? (ČSFD)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (5)

Hees 

všechny recenze uživatele

Toto anime má nejakú tému a tou témou je to, že by malo byť úchylné a dvoma postavami do istej miery BDSM. Musím Vám povedať pravdu, toto anime NIE JE úchylné a vôbec nechodilo okolo tém, ktoré sa snaží akože nejakým spôsobom naznačiť. Toto anime je dokonca aj slabá háremovka. Ale poďme po poradí. Hlavný hrdina je ok ako vždy nudný šupák, lebo hľadá lásku tam, kde ju vlastne celý čas má pod nosom, on ju totiž držte si klobúky hľadá z tej nepoškvrnenej časti a nechce nech jeho chcú akože tie ženy z tých chúťok hah. To som Vám, ale povedal, že tie chúťky čo dané dievčatá majú sú v anime minimálne a ak sú tak to je tak detinsky poňaté, že si tieto ich akože chúťky normálne škrtám, ako keby tu ani neboli v tomto anime. Takže keďže tu nie je hlavný dôvod prečo pozerať toto anime a nie oveľa lepšie kúsky, čo vlastne zostáva? Háremovka je to slabá. Dievčatá sú síce diverzifikované, ale nudné na tomto anime je to, že vy dopredu viete čo sa bude diať, ak dostalo jedno dievča priestor, dostane aj ďalšie a tak za radom ako na bežiacom páse bez nejakého citu čo sa týka budovania príbehu. A ten koniec fuj najprv to vyzeralo na dobrý koniec, potom sa to zmení na niečo iné a potom sa to ešte zabije niečím absolútne iným, aby to pôsobilo nejako súvisle, ale tým sa to celé pokazí. Najhorší možný koniec aký som kedy videl. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Kawaikereba hentai demo suki ni natte kuremasu ka?, zkráceně Hensuki. Příběh o středoškolákovi, kterak hledá tajemnou odesílatelku milostného dopisu a majitelku kalhotek... Zní to šíleně? Ano. O to šíleněji budou znít úchylky holek, o kterých si hlavní hrdina myslí, že právě ona je Popelka. Upřímně - na výběr měl z "mnoha zajímavých typů". Masochistka, tedy spíš pes, která touží po pánovi. Sadistka, tedy spíše holka, co v jejich "vztahu" zastává postavu pána. Třetí z dívek má vytříbený čich (ano, čtete dobře), takže ji vzrušuje odér hlavního hrdiny. Why not? A pak tady máme taky jeho roztomilou sestřičku, jeho věrného kamaráda, který má úchylku na lolitky, starší spolužačku stalkerku... Je jich tam opravdu hodně. A já se i celkem dost dobře bavila. Možná to přišlo ve správnou chvíli a já si řekla, že nebudu hodnotit originalitu, příběh ani podobné věci, které by mě kdysi odrazovaly, a tento seriál se mi i celkem líbil. Bylo to plné klišé, ale proč ne. Opening se mi zalíbil a v průběhu posledního dílu jsem si ho i pobrukovala. ()

Reklama

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Keikimu vyzná neznáme dievča lásku trochu zvláštnym spôsobom - spolu s listom mu na stole nechá aj svoje nohavičky. Pri pátraní po svojej "perverznej Popoluške" Keiki zisťuje, že dievčatá v jeho okolí majú naozaj rozmanité fetiše. Dvanásťdielne anime z produkcie štúdia Geek Toys z roku 2019 je mixom príbehu zo strednej školy, svojskej romantiky a háremového ecchi. Na prvý pohľad vďaka tomu môže seriál pôsobiť ako lacná záležitosť, ktorá sa snaží stavať iba na erotických prvkoch a narážkach, ale akonáhle sa jeho príbeh postupne naštartuje, dokazuje, že tomu tak nie je. Samozrejme, eroticky ladené prvky a narážky anime rozhodne nechýbajú, ale v rámci príbehu sú zväčša šikovne a predovšetkým vtipne zakomponované ako súčasť humoru, ktorý sa v ňom vyskytuje. A humoru je v tomto seriáli viac než dosť, pričom úspešne stavia predovšetkým na interakciách medzi Keikim a jeho háremom. Ten síce nie je veľký, čo sa počtu dievčat v ňom týka, ale na bohatosť úchyliek, fetišov a svojských záujmov skúpy rozhodne nie je. Sayuki chce, aby bol Keiki jej pán, Yuika naopak chce z Keikiho urobiť svojho otroka, Mao je fujoshi, Ayano Keikiho rada čuchá a Mizuha je Keikiho sestra. Scény postavené na situačnom humore, ktoré toto anime prináša, skutočne bavia a zároveň vedú k tomu, že divák si medzi dievčatami nájde svoju obľúbenkyňu. A možno nielen jednu. Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka? sa okrem veľmi dobrého humoru a rovnako dobrých postáv nemusí hanbiť ani za svoju obstojnú, aj keď ničím zvlášť vynikajúcu animáciu. A hanbiť sa nemusí ani divák, ktorý sa túto ecchi "háremovku" rozhodne si pozrieť. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Háremovka s SM a fetišom (všetko, ale vkusné). Humorné a odohráva sa tam niečo ako detektívka so sympatickými postavami. Viac krát som to odložil, ale nakoniec dopozeral. Zamítnuté tagy: fetiš ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Viděl bych to něco mezi třemi a čtyřmi hvězdami - po zvážení spíše méně, protože jsem byl částečně z tohoto zklamán. Nejprve jsem si říkal, že to bude trochu pátrací romantiky, když dostal na začátku tak hezký dopis s přílohou. Po vyloučení určitých možností už bylo tak trochu jasné, že dělá zásadní chybu a docela to silně trkalo do očí, kdo to nakonec bude i po logickém zvážení, ale hlavní hrdinovi to trvalo bohužel až konce desátého dílu si to uvědomit a to ještě kompletní náhodou. Ostatní je svým způsobem jen fanservisový křoví, které diváka baví, než se rozlouskne ona zapeklitá hádanka. Ano, člověk se v mnoha situacích opravdu zasměje, ale bohužel jak už název napovídá, tak se nejedná o klasickou romantiku, kdy každá holčina má své mouchy (jestli se to dá tak nazvat) a hlavní hrdina má přitroublé morální zásady a obecně prazvláštní styl myšlení, který může místy rozčilovat. Velkým mínusem mi celkem připadá nerozvedenost Nanjo do větší hloubky, kde se klube něco zajímavého, ale vůbec tomu není věnová pozornost a též víceprezidentky, která jak se rychle objeví z ničeho nic, tak i rychle zmizí. Kdyby tomuhle byla věnována větší pozornost do hloubky, zaměřilo se to více na vážnost (více do dramatického a psychologického směru) a spravila se mentalita hlavního hrdiny, tak by to bylo mnohem zajímavější. Po animační stránce velice pěkné až na trochu prazvláštní situace, kdy skoro každé postavě jakoby vadily vlasy v očích. Po hudební stránce celkem slušné. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama