Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Normální japonští středoškolští studenti Taichi a Rin šli jednoho obyčejného dne do školy, když tu najednou Taichi uslyšel zvláštní hlas a přímo pod ním se objevila magická pečeť. Taichi chtěl tomuto podivnému úkazu nejprve uniknout, poté chtěl odstrčit svou kamarádku Rin, ale v momentě, kdy z pečeti vyšlehl magický záblesk, dívka po chlapci skočila, a tak byli oba přeneseni neznámo kam... Tak se dvojice dostala do tajemného fantasy světa, kterému vládne meč a magie a kde se volně pohybují nebezpečná monstra. Třeba takový velký, černý, pekelný kůň, kterého dvojice záhy potká a který je málem oba zabije. Naštěstí je zachrání skupina hrdinů, kteří páru poradí, že by měli raději zkusit štěstí v nedalekém městě, a jestli si chtějí vydělat nějaké ty peníze, tak můžou třeba zkusit i práci dobrodruha. Když tedy Rin a Taichi dorazí do místního cechu dobrodruhů, tak jsou nejprve podrobeni testu, který má odhalit jejich magický potenciál. Test však nejde vůbec provést, protože jejich latentní magické schopnosti jsou evidentně nezměrné. Místní mistr cechu tak dvojici posílá na trénink k jedné z nejschopnějších čarodějek a z Rin a Taichiho se velice rychle stávají ti nejschopnější mágové, jaké zdejší svět viděl. Když navíc do teorie kouzel zakomponují i své poznatky z našeho moderního světa, tak vznikají kouzla nová a ještě mocnější - je to skoro jako by podváděli... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

tanmo13 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný isekai :) klišé bylo pomalý rozjezd :) ale zajímavá kouzla , docela solidní partička . Neposadí to na prdel ale že by to byla nějaká hrůza to se rozhodně nedá říct :) ()

Terezinka198 odpad!

všechny recenze uživatele

Isekai Trash Magician. Něco tak nemožného a hrozného jsem už dlouhou dobu neviděla. Spojte všechny hrozné klišé a získáte toto. Naprostý odpad. Děs a hrůza. Ztráta času. Lituji každé minuty, které jsem s tímto anime strávila. Ale z důvodu výzvy, kdy nemohu nic dropnout, jsem tím peklem prošla. K ději nic psát nebudu, protože tam žádný nebyl. To už si dovoluji tvrdit, že i Boku no Pico by bylo o trochu záživnější, než tahle zrůdnost. (a to je co říct) 0/10.. pocitově tak -100/10 a momentálně nejhorší anime roku.. možná dokonce i nejhorší anime, které jsem (zatím), kdy viděla. Úspěšně sesadilo Boku no Pico i jeho pokračování. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"The storm of cliché." Během 6 episod mě překvapila maximálně stupidita některých momentů, třeba když Taichi bojuje proti bestii, která je imunní proti fyzickým útokům a jako pokročilou strategii, když rány nefungují zvolí - přidat víc síly. Chlapské řešení! Když něco nejde silou, tak to půjde větší! Málem na to chlapec dojel, ale naštěstí má jakožto hlavní hrdina přeci jen ten nejpevnější plot armor a později už jakožto opravdový princ zachraňuje jednu dívku z nesnází za druhou a ty, i když samy také velice silné, mu postupně padají k nohám... Něco originálního by tam nebylo ?!? A tak jsem se neskutečně nudil, protože ani na vteřinu nemám o hlavní postavy strach a to i díky geniálním nápadům, jako třeba odpálit armádu jak v papiňáku, díky kterým jsem se občas i uchechtl... Každopádně už teď v půlce seriálu získávám víc než jasný dojem, že tady kromě pár dalších podivných paskvilů asi nic zajímavého nenajdu. A nepřesvědčí mě ani tisícovky goblinů a příšer, které prý zabíjí, plení a znásilňují, protože škody, které napáchají, budou pokaždé nulové a tak jsou tam jenom na efekt, jako strašák a také názorná ukázka toho jak silní jsou hlavní hrdinové a protože v pozadí je samozřejmě jistě velmi promyšlený a složitý komp(l)ot a také strašně prohnaní, nebezpeční a hlavně děsiví padouši - já se tak bojím !!! Ale teď vážně - je to prostě děsná nuda, dramatické momenty absolutně nefungují, příběh také nic extra neslibuje a koukat na to jen kvůli soubojům? No po pravdě viděl jsem lepší, viděl jsem hodně lepších... Kvalitativně a vůbec celkově se tohle anime u mě nejvíc blíží asi téhle podívané (tam byl přeci jako pokročilá taktika pro vítězství v bitvě třeba velbloud) a tak i hodnocení tady bude naprosto shodné, tedy 3/10 a drop po 6. díle, protože tady trefili všechno z mého listu..... ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuta 1 epizoda, drop] I kdybych se naklonoval, tak si myslím, že můj klon bude méně generický co tento isekai od ostatních předchůdců. Jediné plus za to, že se hlavní hrdina choval relativně přirozeně. ()

Galerie (451)

Reklama

Reklama