Reklama

Reklama

Jíst, pít a vdát se

(TV film)
  • Kanada Eat, Drink & Be Married
Trailer

Obsahy(1)

Billie řídí společnost, která rozdává nespotřebované věci ze svateb. Jeden pár se ale po konzultaci s ní rozejde. Bratr ženicha dává vinu Billie a donutí ji, aby mu pomohla dát dva mladé znovu dohromady. Při tom ale mezi nimi přeskočí jiskra... (TV Prima)

Recenze (4)

EDEN13 

všechny recenze uživatele

Hezký plakát, celkově ale film není nic, co by nějak extra stálo za pozornost. Duo protagonistů je sice ok a i se k sobě hodí, ale co se týká děje je neskonale nudný a zdlouhavý. A samozřejmě přecukřený větami typu... ,, Moje srdce mi říká"  ,, Navždycky tě budu milovat" a tak dál... díky čemuž potom dialogy působí neskonale otravně a hlavně uměle. Nikdy víc... ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Takové to miloučké až naivní pokoukání, ale konec se začne utápět v sentimentu a nekonečných omluvách a tak se ten happy end nedostaví s dobrým pocitem pro hlavní hrdiny, ale s úlevou, že už je konečně konec. Škoda, i romantika potřebuje své vyvrcholení, které potěší, nikoliv unaví. ()

artlover 

všechny recenze uživatele

Očakávala som aspoň priemernú light romantiku k večeri a dostala som otrepanú kôpku hlúpych momentov. Slabé herecké výkony, dialógy a veľmi chabý dej. Väčšinu filmu sprevádza iritujúce nezmyselné hihňanie. Jednu hviezdičku slávnostne udeľujem za drobné žiarovky a podobné minisvetielka, ktoré boli v prehnanom množstve viditeľné takmer v každej scéne. Mám na ne akúsi gýčovitú slabosť. ()

Reklama

Reklama