Reklama

Reklama

Neidentifikováno: Americká vyšetřování UFO

(seriál)
  • USA Unidentified: Inside America's UFO Investigation
USA, 2019, 14x42 min
(další profese)

Obsahy(1)

1. Zasvěcenec UFO: Bývalý americký vládní zasvěcenec se spojí s rockovou hvězdou Tomem DeLongeem, aby odhalili, co vláda ví o UFO.
2. Den, kdy pršelo UFO: Ze stínů se vynoří bývalý radarový operátor amerického námořnictva, aby odhalil děsivý den, kdy pršelo UFO. Personál amerického námořnictva odhalí nové podrobnosti včetně vysvětlení, proč jsou UFO viděny nad oceány.
3. Odhalený vzorec: Seznam vojenských očitých svědků popisujících podivná a výhrůžná neidentifikovaná plavidla ve vzdušném prostoru USA roste. A nyní radarový operátor amerického námořnictva poskytl ještě něco navíc: skutečné souřadnice, kde se UFO objevovala a mizela.
4. Flotila: Důkazů je stále víc, a dokonce se objevují vzory, když skupina bývalých vládních zasvěcenců z USA hledá pravdu o UFO. Šokující nové setkání je přitáhne do jiné části USA, kde další dva vojenští očití svědci riskují svou kariéru.
5. Atomová propojení: Setkání uprostřed Ameriky naznačuje rušivý obrat u fenoménu UFO. Tým sleduje stopu výbušného důkazu spojujícího UFO s nejničivějšími zbraněmi v historii lidstva. (History Channel)

(více)

Recenze (2)

Hlebka 

všechny recenze uživatele

Pokojne mohli vyrobiť 90 minútový dokument namiesto šiestich epizód. Sledujete tie isté udalosti znova a znova. Začnete sledovať sériu, ale na konci nie je nič presvedčivé okrem názorov. Sledovanie tejto show vás pripraví o čas rovnakým spôsobom, ako sledovanie klauna Greera. ()

sator 

všechny recenze uživatele

1-díl **--------Pakliže projekt směřuje k tomu aby vláda přiznala že o UFO ví, tak dobrý směr a další střípek k mozaice, pro měl ale notoricky známé informace,nepotřebuji důkazy, jsem přesvědčen že spolupráce s mimozemšťany už funguje na tajných vládních úrovních stovky let... Myslím že na další díly rezignuji, protože ta témata se v podstatě pohybují v kruhu... ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama