Reklama

Reklama

Cruel Peter

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický strašidelný příběh o chlapečkovi, který byl zaživa sadistickým parchantem a nic na tom nezměnila ani jeho zasloužená smrt. A klasické, tedy ničím výjimečné, je i zpracování. Sem tam slušná atmosféra, občas solidní postrašení i pohodoví herci a zároveň občasná snaha hrát si na umění a obvyklý neduh halit to zásadní do šera až do tmy. Dohromady mi z toho vychází čistý průměr. 50% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo veľmi zlé. Duchariny mám veľmi rád, preto sa vždy snažím hľadať nejaké pozitíva ale tu ich teda veľa nie je. Natočené je to pekne ale je to tak o ničom a ťahavé, že záujem o to som stratil asi v 10 minúte. Postavy nudné, žiadny záujem som o ne nemal, lakačky boli ale ani jedna dobrá či funkčná.Troška svetlá chvíľka prišla v posledných 15 minútach ale ani tá za veľa nestála. Hviezda ja neviem za nič asi. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je hezké, že se italský horor „Cruel Peter“ rozhodl jít trochu jinou cestou, cestou nikoli klasické duchařiny, na stranu druhou je velká škoda, že se z tohohle ne až tak blbého, i když tuctového příběhu nepodařilo vykřesat alespoň trochu více hororového. Jako kdyby se ten horor ztratil někde v pozadí, jako kdyby se na něj trochu pozapomnělo. Žádné emoce ve mně nedokázal zažehnout. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se film jmenuje v překladu Krutý Petr tak jeho krutost spočívá v tom, že nechá umřít psa, zaživa upálí myš a zabije 4 holubice. Za toho psa ho jeho majitel nechá zavřít do podzemního hrobu a umřít mezitím přijde zemětřesení a celé město to vylidní. Film se odehrává v současnosti kde přichází archeolog se svou němou dcerou (trend rvát ´´postižené,, postavy do hororů pokračuje i v italských hororech) a objeví jeho hrob. Největší problém filmu je v tom, že je to nuda většinu stopáže sledujeme chlápka a jeho problémy s dcerou a nějaká akce přijde zhruba 20 minut před koncem. Není zde ani jedna zapamatovatelná scéna a jediná záporná postava co zaujme je jeho (Petrova) matka.Perlička na konec ve filmu je dialog , že jedna ženská vypadá jako mrtvá matka té němé dcery a archeologa a je to blondýna zatímco jejich matka byla hnědovlasá a vypadá úplně jinak než ta blondýna tudiž ta dcera byla barvoslepá a blbá ještě zároveň. 40 procent ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, když do hororu nenacpou těhotnou nebo děcko, tak zas někoho postiženého. Tentokrát holku, a ještě drzou ke svému otci. Pár facek by to spravilo, ale on nic. Už mně s tím dost všichni štvou. Ale jinak jde o klasickou duchařinu, která jede v zajetých kolejích a nic nového nepřináší. I ten konec je ve tmě, takže pokud si divák nemá možnost film zesvětlit, zas tak moc toho nerozezná. To je proto, aby se náhodou nevyděsil. Dvacet s bídou za pár dobrých scén. ()

Reklama

Reklama