Reklama

Reklama

Zůstat v klidu

  • Německo Stillstehen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julie je mladá, bohatá a sarkastická pacientka jedné psychiatrické kliniky. Jejím životním mottem je „nedělat nic,“ takže nestuduje, nepracuje a nemá žádné přátele. Agnes je naivní sestra a mladá maminka tříletého dítěte, která má v životě jediný problém - nechápe, co to znamená být matkou. Když se tyhle dvě nespoutané duše setkají, zahájí vzpouru, která všechno kolem nich zpochybní a převrátí vzhůru nohama. Film Zůstat v klidu je zábavným a radikálním portrétem generace, která nemá co ztratit ani co získat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Přes pomalejší rozjezd se to nakonec promění v celkem slušné drama. Filmy z psychiatrických léčeben mám moc ráda, baví mě sledovat nahnuté životní osudy zlomených duší. Hlavní představitelky byly skvělé a bylo zábavné je sledovat. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ano, je to dost povrchní a příběhově jednoduché, ale Zůstat v klidu nabízí dvě super holky - Katharina Schüttler a Natalia Belitski, které se v životě hledají a tak jim osud nadělil setkání, aby se v nich mohlo něco zlomit a něco zase obnovit. Třeba láska k vlastnímu dítěti. Za mě super drama, je pravda, že příběhově je dost přímočaré a na vše jde dost jednoduchou formou, ale udrželo mě to v napětí a to se počítá. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Natalia Belitski je kus a to jako chlap musím ocenit.Prostě holka hraje Julie,která si dělá co chce a zasádně nosí na rukách gumový rukavice.Film přehoupne i na další postavu a to je nová sestra Agnes,která vůbec nezvládá roli matky.Jak už se nabízí,ty dvě holky najdou něco v sobě,hlavně tedy Agnes.Celý snímek se skoro pořád odehrává v psychiatrický léčebně a tak tu potkáte ještě dvě další postavy s poruchou a jednoho vedoucího doktor skvěle zahraným Martinem Wuttkem.Není nad to si dát vínečko.Film nějak nevyniká,on prostě si žije svým stylem.Nevím co Julie trvalo kopnout do vrtule..Ano,byl ťo Rainer,který konečně promluvil.Je to německé a neočekávatelné.70% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama