Reklama

Reklama

More Beautiful for Having Been Broken

  • USA Nesting Doll (pracovní název)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem přemýšlela, proč na to vůbec koukám, po dvou hodinách už mi bylo líto, že je konec. Pomalejší rozjezd, naprosto zbytečná vsuvka s fbi agenty a taháním špíny, ale jinak celkem fajn tv drama se sympatickým obsazením, o zničených lidech a jejich naději vidět i po všem zlém to dobré. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skôr som mal pocit, že je to klasický TV film, teda aspoň čo sa kvality a charakteru týka. Celkovo to malo taký rosamudno-lindströmovský nádych, aj keď uznávam, že vo svojej dejovej podstate to bolo predsa len o kus lepšie ako tie romantické klišé omáčky. Ale v konečnom dôsledku ten dej vyznel tak trochu absurdne, a celá tá LGBT línia prišla ako blesk z jasného neba. No neviem, mal som pocit, že ten film prepchali tvorcovia fakt všetkým možným, no menej je niekedy naozaj viac. Tým najlepším z celého filmu bola nepochybne Kayla Radomski (veľmi pôvabná žena). ()

Reklama

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Moc hezky natočené dojemné rodinné drama. Režisérka Nicole Conn umí točit filmy a tentokrát vsadila víc na romantiku než na tu erotiku, ve které se celkem vyžívá. Někdo to holt musí začít dělat a ukazovat, aby věci byly v normě a bez pochyb přijímané a nikdo už se nepodivoval. Film je jeden z dobrých nástrojů, jak toho docílit a pak taky každý queer člověk sám o sobě jde příkladem a je průkopníkem i v naší dnešní vcelku liberální době/společnosti, která sice toleruje LGBT lidi, ale plně je bohužel neakceptuje. Podívejme se třeba na Slovensko, kde nedávno jeden extrémista zabil dva gaye. Ten měl i k té toleranci daleko…zpátky k filmu. Pomalejší tempo mi nevadilo. Nechala jsem se tou teplou atmosférou unášet. Hlavní dvě hrdinky byly sympatické a ten malý kluk taky. Škoda je, že Conn netočí častěji. Tento film je po pětileté pauze. Elena Undone je pro mě zatím nejlepší film od ní. Tento film ale rozhodně stojí za zhlédnutí. Je to celkem příjemná a vyzrálá oddychovka s lesbickým podtextem. ()

Reklama

Reklama