Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Útok na Národní shromáždění má katastrofální následky. Nastává chaos, ze kterého Koreu musí vyvést ministr životního prostředí Park Mu-jin. (Netflix)

Recenze (3)

Erizu 

všechny recenze uživatele

Korejská adaptace výborně přizpůsobila původní námět, aby seděl do tamějších reálií, tvůrci osekali zbytečné milostné linie originálu a naopak zdůraznili politický aspekt seriálu a hlavně věděli, že skončit se má v nejlepším. Když k tomu přidáme výborné obsazení (nejen pro roli nejistého akademika/prezidenta dobře zvolený Ji Jin Hee, ale hlavně Bae Jong Ok, Heo Joon Ho a Son Seok Koo jako ostřílení politici a záporák Lee Joon Hyuk), tak vznikne něco, co dle mého skromného názoru překonalo předlohu. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*9/10* Brilantní jihokorejská adaptace na původní americký námět (Prezident v pořadí). Seriál nabízí skvělé herecké obsazení, zajímavé zvraty a neutuchající politické hry. Pokud tedy hledáte záživnou a inteligentní sérii, tak tohle vřele doporučuji. Za mě jeden z těch mála klenotů, co můžete na Netflixu najít (i přes kvalitní zpracování to moc lidí ještě nevidělo). ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

Vážně může někdo s takovým nešťastným až trpícím výrazem vyhrát volby? Je fakt, že s tímhle výrazem během volební kampaně ušetří za koblihy. ()

Galerie (245)

Reklama

Reklama