Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Útok na Národní shromáždění má katastrofální následky. Nastává chaos, ze kterého Koreu musí vyvést ministr životního prostředí Park Mu-jin. (Netflix)

Recenze (3)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Vážně může někdo s takovým nešťastným až trpícím výrazem vyhrát volby? Je fakt, že s tímhle výrazem během volební kampaně ušetří za koblihy. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*9/10* Brilantní jihokorejská adaptace na původní americký námět (Prezident v pořadí). Seriál nabízí skvělé herecké obsazení, zajímavé zvraty a neutuchající politické hry. Pokud tedy hledáte záživnou a inteligentní sérii, tak tohle vřele doporučuji. Za mě jeden z těch mála klenotů, co můžete na Netflixu najít (i přes kvalitní zpracování to moc lidí ještě nevidělo). ()

Erizu 

všechny recenze uživatele

Korejská adaptace výborně přizpůsobila původní námět, aby seděl do tamějších reálií, tvůrci osekali zbytečné milostné linie originálu a naopak zdůraznili politický aspekt seriálu a hlavně věděli, že skončit se má v nejlepším. Když k tomu přidáme výborné obsazení (nejen pro roli nejistého akademika/prezidenta dobře zvolený Ji Jin Hee, ale hlavně Bae Jong Ok, Heo Joon Ho a Son Seok Koo jako ostřílení politici a záporák Lee Joon Hyuk), tak vznikne něco, co dle mého skromného názoru překonalo předlohu. ()

Reklama

Reklama