Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zažili jste někdy pocit "déjà vu"? Potkali jste někdy člověka, o němž jste si mysleli, že už ho znáte? Nora a Aron se do sebe na první pohled zamilují, když se jednoho deštivého dne potkají v metru. Náhodné setkání, říká Nora. Řízení osudu, tvrdí Aaron. Ale poté, co se mladý pár náhodou ocitne uprostřed bankovní loupeže, jeden z maskovaných lupičů Aarona zastřelí a ten zemře v Nořině náručí. Pro Noru se rázem zastaví čas. Snaží se zmírnit bolest tím, že stráví noc s cizím mužem – Natanem. To jí poskytne kýženou útěchu a stabilitu. Má zvláštní pocit, že už ho zná, ale stále neví, co je spojuje... Snímek Můj konec. Tvůj začátek. vypráví příběh o první lásce, zločinu a síle osudu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý námet a aj stred filmu, ale záver to nejak spriemeroval. Mohol byť vykrútenejší, určite mal byť prekvapivejší (divák ten zvrat očakáva dlho pred odhalením), no a na konci mal byť emotívnejší, nemusel sa skončiť v podstate dialógom: „Prečo si to urobil?“ „Kvôli tomuto.“ A týmto sa končí najnapínavejšia scéna filmu. Škoda nevyužitého potenciálu. ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Film má sice velmi čitelný děj, ale ta lehkost, citlivost a klid, jakým je natočen je opravdu impozantní. Nemluvě o skvěle zvolené hudbě a zdařilých hereckých výkonech. Protáčení se několika dějových linií mě velmi bavilo a udržovalo to spád. Závěr, který dokazuje, že náhody nejsou jen tak je spíše úsměvný, ale nijak nenarušuje celkový dojem z filmu, který je velmi dobrý. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích. 1) 30letá Mariko Minoguchi (scénář, režie) zřejmě přejala po svém japonském otci trochu toho východoasijského vnímání a myšlení a ve své celovečerní prvotině mu dává průchod._____ 2) Spoiler! Většinu filmu jsem sledoval v domnění, že Natan je Nořin otec a film flashbacky přibližuje Nořino dětství a její zdravotní stav. Zapsal jsem si, že je podivné, že (Nořin otec) vypadá stále stejně a má totožné oblečení jako někdy před patnácti léty. Pak mi došlo, že měl asi dcery dvě a zatímco u jedné řešil leukémii, druhé zastřelil (nechtěně) milence v bance. Čekal jsem s napětím, jaké rozuzlení tvůrci připraví. Pak se ukázalo, že všechno je jinak a že buď jsem nevěnoval filmu dost pozornosti a ignoroval některé scény nebo mám příliš bujnou fantasii._____ 3) Ale i když (se zklamáním) přijmu, že jsem se v porozumění snímku zmýlil, stejně mi zůstávají základní dvě otázky, na něž nenacházím odpověď. O čem že vlastně film je? Jaké dává poučení do života?_____ 4) Zaujal mě přitažlivý 31letý Julius Feldmeier (zastřelený Aron), 26letý Edin Hasanovič (Natan) a 26letý Leonard Kunz (blond lupič). ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Je to neoriginálne. A možno aj predvídateľné. Ale v konečnom dôsledku na tomto deja vu vôbec nezáleží... Láska, zločin, trest a vykúpenie. Všetko dávkované bez pátosu, emocionálneho znásilňovania a s obrovským zmyslom pre nelineárne rozvinutú štruktúru modernej filmovej narácie. Navyše Saskia je ako romantická hrdinka absolútne dokonalá a plagát k tomuto filmu je PERFEKTNÝ. Piatu hviezdičku udeľujem za názov, ktorý ma k tomuto filmu magicky pritiahol a nesklamal. Odporúčam každému, kto chápe. (15.12.2020) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pozitívna mágia a mystika vzťahu dvoch mladých milencov, ktorých duše sa jedného upršaného dňa našli, je náhle násilne pretrhnutá. Avšak jej sila pôsobí ďalej. Zaujímavý, nelineárne vyrozprávaný príbeh s presahom nájdenia pozitívneho východiska z utrpenia po strate partnera, namiesto neustáleho obviňovania a sebaľútosti. Vyššiemu hodnoteniu bráni úroveň spracovania, napriek časovému poprehadzovaniu deja, pripomínajúca skôr televízny film, a do značnej miery i predpovedateľnosť vyústenia príbehu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama