Reklama

Reklama

Men O'War

Obsahy(1)

Laurel a Hardy coby námořníci sbalí v parku dvě slečinky a pozvou je na drink. Jenže jsou dohromady čtyři a peněz mají jen pro tři. Jak si s tím poradí? (Mol)

Recenze (3)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Google/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +známá dvojice, vtipný děj -kvalita snímku/// I když tuhle dvojku znám dlouho, tohle je moje první setkáni s nimi po dlouhé době. Laurel a Hardy zde hrají 2 námořníky, kteří v úvodu snímku flirtují s děvčaty. Prohodí pár ksichtíků a dívky se smíchem odcházejí. No náhodou si Hardy všimne na zemi se povalujícího dívčího spodního prádla (v domění, že patří některé z dívek). V tom klasická scénka: na kole projede chlápek, který jejich nález okomentuje a přitom hodí placáka do přilehlého jezírka ...Filmík je anglicky. Angličina je lehká, přesto základní znalost bude potřeba :-)... Najednou si dívky uvědomí, že tam zanechali rukavičky, vrací se pro ně a už na ně čeká známá dvojice s očekáváním jakou jim udělají radost :-) Dále děj nebudu prozrazovat, ale čeká vás toho hodně (bar, loďky) a i když je rozjezd pomalejší, hlavní část filmu vás teprvé čeká. Škoda horší kvality zvuku i obrazu. Přesto se u filmu nesmírně pobavíte a já se rovnou těším na další jejich počiny/// Celkem 60%/// ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy jsou rádoby námořníci a potloukají se u jezírka v parku. Sbalí dvě dívky a pozvou je na limonádu. Domnívají se, že jednu z nich tak okouzlili, že jí z toho spadly kalhotky (ty vypadly z prádelního koše). Ona ale ztratila rukavice a když se na ně ptá, myslí si oba pochopitelně, že mluví o něčem docela jiném (jen jim nesedí, že si je právě umyla benzínem). Jdou tedy do baru U Finlaysona na limonádu, ale mají peníze jen na tři a tak dá Oliverovi spoustu práce vysvětlit Stanovi, aby si nic neobjednal (jedná se o rozšíření scény z ještě němého filmu Should Married Men Go Home?). Nakonec si dají napůl, ale na Stana připadne ta spodní půlka a tak vypije sklenici sasafrasové limonády celou, i když ji nemá rád. Účet je ale vyšší a tak to Oliver Stanovi velkoryse odpustí a nechá na něm, aby zaplatil. Stan riskne výherní automat a vyhraje balík. Pak se jdou projet na lodičkách, ale Stan vesluje stále dokola a tak to zas musí vzít do vlastních rukou Oliver, přičemž výsledek je týž. Dojde ke kolizi s jedním kanoistou, Stan s ním vyvolá rvačku a rozpoutá se chaos na celém jezírku. Ostatní výletníci padají do vody a postupně vylézají na loďku Laurela a Hardyho, kde stále zuří bitka. Když se na ni vyškrábe ještě policista a zuřivý majitel loděnice James Finlayson, jde loď i s celou početnou posádkou nemilosrdně ke dnu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

I přes remake němé scénky z golfového občerstvení z filmu „Should Married Men Go Home“ se na to dívat dá. Ovšem já mám pořád pocit, že mluvená éra přináší jen zdlouhavé dialogy. ()

Reklama

Reklama