Reklama

Reklama

Láska na první tlapku

(TV film)
  • USA Love Unleashed
Trailer

Obsahy(1)

Hailey má firmu Puppy Party Playdates, což je parta roztomilých štěňátek k adopci, s kterými zpestřuje různé oslavy a zároveň psíkům hledá nové majitele. Na jedné takové party se seznámí s osmiletou Emmou, která moc touží mít pejska, a s jejím tatínkem Ryanem. Emmina maminka před pěti lety zemřela na rakovinu a Ryan od té doby žije jen pro svou dcerku. S pořízením pejska ale váhá, není si jistý, jestli je už dostatečně zodpovědná. Rozhodne se to prověřit tak, že s Hailey domluví, že jí Emma může na příští štěněcí party dělat pomocnici. A Ryan samozřejmě přijde s ní. Ryan má ovšem i další úmysly, Hailey se mu moc líbí a líbí se mu také, jak báječně umí vycházet s Emmou. Vztah se slibně rozvíjí, bohužel se ukáže, že v jedné věci se jejich názory zásadně rozcházejí: Hailey sbírá podpisy na petici proti vybudování nákupního střediska na místě, kde by si představovala útulek pro psy. A Ryan je shodou okolností zaměstnán na radnici jako projektant a má stavbu obchodního centra na starosti. Ryan přemýšlí, zda by se nenašlo vhodnější místo, kdy by se mohl uskutečnit Haylein sen o psím útulku, a naskytne se mu i další příležitost podat jí pomocnou ruku, když si mrzutý soused, kterého ruší psí štěkot, stěžuje na Hailey na policii. Ryan jí nabídne, že pejsky ubytuje u sebe, než se záležitost vyřeší. Pomáhá Hailey také uspořádat zásnubní party ozvláštněnou její psí partičkou, a když pak milovnice pejsků spočine při tanci v jeho náruči, není už dál co řešit. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hallmark produkce nejtěžšího kalibru. Film naivní a přeslazený až z toho bolí zuby a pro romatický žánr to je podobné, jako novodobá seagalovka pro akční film. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Na mě až moc přeslazené, nekonfliktní, sluníčkové. Chyběla tomu nějaká větší zápletka, problém, konflikt či něco, co by tu sladkost trochu přiostřilo. Za ta štěňátka a myšlenku na party se štěňaty, které si můžete adoptovat, dávám 2*. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 2/10 ... Soundtrack: 2/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 2/10. Naprosto předvídatelný film, který je plný klišé a šablonovitosti. ()

Reklama

Reklama