Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Starodávný vir začne proměňovat lidi v upíry, a tak se doktor musí utkat se svým nejlepším přítelem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

whysoserious odpad!

všechny recenze uživatele

Zklamání. Říkal jsem si už z ukázek, že to sice na poli upířích seriálů nebude nic objevného, ale doufal jsem v oddechovku, u které budu moci vypnout mozek. Že mě už úvodní pilot odradí od dalšího sledování jsem fakt nečekal. Opravdu je nutné celý první padesátiminutový díl zdlouhavě ukazovat přeměnu jednoho člověka místo toho, aby ji tvůrci nastínili v prvních deseti minutách a příběh se poté rychle nakopnul do svižnějšího tempa? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze prakticky vacsina hereckych vykonov, az mozno na "pacient-a zero" (Holmes) a hlavneho zaporaka (Outerbridge), bola absolutne nepresvedciva az amaterska. Nehovoriac o tak hlupuckych dejovych zvratoch, az som musel obcas proste par sekund popohnat dej. Holt scenar je tiez deravy ako reseto. Zaujalo ma to podobnostou k jednemu scenaru z hry Plague Inc. Evolved a premohla ma zvedavost, ako si s tym tvorcovia poradia tuna. Inak by som bol skoncil zrejme uz po druhom - tretom dieli. Ale blizia sa dlhe zimne vecery, a tak ako jednohubku s poharikom cohosi -> s trosku otapenou myslou, to mnohi zbastia. Inak, da sa pod tym predstavit aj jeden z utopistickych scenarov, ak sa raz nejaky ten virus (ani T-cko ani Z-ko samozrejme ;) ) z labakov "dostane", ci zmutuje volne. <40% Neodporucam. Narocnejsi divak nech si este hviezdu uberie. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

První sezóna seriálu „V-Wars“ ukazuje, kde jsou silné stránky seriálu a kde jsou slabiny. Silné stránky jsou v to, že to je zajímavé téma, má docela dobré postavy, jsou v tom emoce, které jsou přece jen cítit. A sem tam jsou zde dobré triky. Slabé stránky jsou v tom, že to není originální, ve vývoji dění je to celkem nuda a ty triky jsou na druhou stranu někdy otřesné, protože jsou digitální. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná myšlienka je vcelku dobrá, avšak príliš sa do deju zaťahuje politika a trochu to celkovému dojmu uškodilo. Nevýrazné herecké výkony a miestami príliš slabý dej sú oprávneným dôvodom, prečo má seriál pomerne nízke hodnotenie. Ak sa rozbehne druhá séria, mohla by byť podstatne lepšie spracovaná, nakoľko záver nechal otvorené zaujímavé možnosti. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aký to malo výborný, komorný a atmosférický začiatok... tak taký to malo špatný, opulentný a nelogický koniec. Zo začiatku bolo V Wars vcelku podarenou komorne ladenou drámou s originálnym poňatím upírov. Prvé 2, 3 diely fantasticky šlapali, atmosféra mala gule, postavy sa zaujímavo vyvíjali... no potom prišla 4. epizóda, ktorá obsahovala mnoho nezmyslov. A to bol bod, od ktorého to išlo dole kopcom. V ďalších epizódach pribúdali dejové zvraty a zápletky. Na prvý pohľad sa mohlo zdať, že aké to je len premyslené... stačilo sa nad tým ale len trochu zamyslieť a výsledok bol, že drvivá väčšina z nich nedávala zmysel. Je to o to viac smutné, pretože až by seriál šiel trochu odľahčeným tempom, tak by to až tak nevadilo. Lenže ono sa po celý čas tvári ako vážna dráma, a to je problém. Takže scenár je na oko dobrý, ale inak deravý jak ementál. Aby som ale povedal aj kladné stránky seriálu, tak tými sú: 1. Skvelá hororová atmosféra (akurát škoda, že skoro všetky takéto scény končia lakačkou), ktorej najsilnejšou stránkou je výborná hudba - nie je to ten typ hudby, ktorú by ste si len tak pustili a počúvali, ale ako trefná atmosférická hudba funguje na výbornú (skvelý príklad toho, že nie všetky výborné skladby musia byť urgentne zapamätateľné alebo epické). 2. Niekoľko veľmi sympatických a dobre zahraných postáv (napr. Michael Fayne, Luther Swann či indiánsky tajný agent Jimmy - asi najlepšia postava seriálu). 3. Masky a triky (myslím hlavne u upírov). Ešte k tým postavám, sú tu aj také, čo nie sú úplne dobre zahrané a ani sympatické (jedná sa teda hlavne o detské postavy). No a posledným klinčekom do rakvy bola totálne posratá posledná epizóda série. P.S.: Ani sa nečudujem a musím povedať, že som to aj čakal, že Netflix V Wars zruší hneď po prvej sérii. Ohlas to veľký nemalo, hodnotenia nízke, takže rozumné bolo nepokračovať v niečom tak nákladovom, keď to vlastne nikto nechce. P.S.2: Niektorí to tu porovnávajú s World War Z, lenže asi si neuvedomujú, že tento film sa pozeral na pandémiu zombie úplne iným pohľadom a smerom ako V Wars na epidémiu upírov. Spoločným znakom týchto dvoch počinov je iba zápletka okolo vírusu, nič viac. ()

Galerie (14)

Související novinky

Prosinec na Netflixu

Prosinec na Netflixu

02.12.2019

Ano, je to tak, Vánoce už jsou za rohem. Ale nebojte, tady vás za nenakoupené dárky, vážné projevy agrese při zaslechnutí melodie k All I Want For Christmas, ani obecné pohrdání všemi, kdo si už na… (více)

Reklama

Reklama