Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebevražda nebo vražda? Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí odhalit vraha mladého nadějného malíře, který zemřel za podezřelých okolností. Jeho smrt navíc pravděpodobně souvisí i s krádeží vzácného obrazu P. P. Rubense z Moravské galerie v Brně. V průběhu vyšetřování, do kterého se zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), však dojde k další vraždě. Případ zasáhne i do osobního života Karin, jejíž harmonický rodinný život dostane krutý šrám. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Mirek.S

Mirek.S (hodnocení, recenze)

Otřesná kamera. Kameraman byl buďto trpaslík, nebo si přidělal kameru do rozkroku

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Kubeska

Jeden překlep, a vy naděláte. :-) Jste si nikdy nikde nespletli jméno herce? Ale jinak díky za upozornění, opravil jsem to.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

A ještě jsem chtěl říct, že oslovovat malou dcerku slovy "Nazdar prdeláči" je fakt něco odpornýho, a pakliže to vyslovuje právě Čvančarová, přechází to do kategorie odporně - trapný. Pan Hudský něco bere?

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tvl, to jako fakt? Jedna místnost v galerii, otázka major Kaplanový: "Pane doktore, od kdy jste se s Macháčkem znali?"

<střih>

Úplně jiná místnost galerie, vyšetřovatelé kráčejí s doktorem a ten konečně odpovídá: "No, to už je nějaká doba, dva tři roky..."

Pak ta scéna na hajzlu u benzínky, už v komentářích zmiňovaná. A další a další hovadiny. Za celej svůj víc než půlstoletej život jsem nepotkal nikoho, kdo by v interiéru nosil čepici. Ať si to pan Hudskej skusí, nechat hučku na palici, schválně, jak dlouho to ve vytápěný místnosti vydrží. Ale paní major má prostě kulichovou obsesi (a bráchu psychopata, taková normální rodinka), tak čapku nesmekne a nesmekne. I mamince to vadí :D.

Možná jsem to nepochopil, celý to má bejt parodie na akční krimi a já se u toho mám smát od první do poslední minuty. Pak by to asi dávalo smysl... Počkat... Ne, nedávalo, vždyť jsem se u toho skoro nezasmál. Vlastně nevím, proč nedám odpad. Protože Troška je Troška a Renč je Renč? A platí to ještě pořád?

Reklama

Reklama