Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po automobilové nehodě je nalezena mrtvola spolujezdce, který však nezemřel na následky samotné nehody. Řidička končí v nemocnici ve vážném stavu. To, co se původně jeví jako obyčejná autonehoda, zavede vyšetřovatele brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) k odhalování křivd a tajemství minulosti. Do vyšetřování se opět zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková). Karinin bratr se k tomu všemu pouští do svého vlastního vyšetřování, které ho má zavést k vrahovi žen, jež se až příliš nápadně podobají jeho sestře. (Česká televize)

(více)

Recenze (34)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu Renč nakonec nasadil korunu svými oblíbenými motivy akce, násilí, krve a řvaní, se kterými neumí pracovat. Nemá dost vkusu a filmařského citu na to, aby scény s těmito prvky nakonec vždycky nevyznívaly křečovitě, uměle a trapně. Asi to měl být super napínavý případ na závěr, ale vyšla z toho parodická a křečovitá nuda. 1*. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to máme za sebou, těch 8 epizod bylo akorát. Ta linka mladého Heřmánka, směšná. Dva magoři, jeden z ústavu propuštěn, druhý z ústavu utekl, oba jsou však vybaveni autem, mobilem, penězi, oba nedohledatelní policií, kde vzal Kaňkovský pistoli a takové super fáro a hlavně, kde vzal tolik fotografií Karin, to přece není normální? Unese ženskou v zastavěné oblasti, nikdo nic nevidí. K samotnému případu v této epizodě, až v polovině epizody policii napadne, že by mohla nechat tu ženskou po autonehodě v nemocnici hlídat, když byla zcela jasně svědkem vraždy, to jako vážně? Pokud by mně u dveří zazvonil člověk a sdělil mně, že je můj bratr, nevím, zda bych ho hned měl chuť zapíchnout jako sele, to fakt neodpovídá realitě. Běžecký výstup ve sklípku fakt vtipný, težkotonážní Čadek rychlejší než Bučková, Dvořák to zase oběhl, kdo ví kudy a už stál u dveří, jak by tam doběhl takhle rychle, když místo vůbec neznal? Omluvil se vůbec někdo tomu Táborskému? Vždyť přišel o ženu, potom i syna, následně zjistil, že bude mít vnouče, aby za chvíli zjistil, že žádného syna nemá, a tedy ani vnouče a policie na něho chce ještě uplést dvě vraždy a dva pokusy o vraždu. Jitku Čvančarovou mám rád, ale policistku ať už fakt nikdy nehraje, nebo ať nejprve nějaké to kilo shodí. ()

Reklama

Luswani 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý problém tohoto seriálu tkví ve špatné režii. Jak jinak si vysvětlit, že i herci, kteří jinde hrají dobře, jsou tady nějak nepřirození. Vlastně většina scén působí křečovitě, nevhodně je užitá hudba. Poslední díl nic převratného nepřinesl. A paní Čvančarové bych vážně doporučil, aby už nikdy policistku nehrála. Fakt to působí směšně, když taková almara na podpatcích, v plášti, čepicí a s pistolí v ruce vtrhne do chaty. 45% ()

pavel13 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholnej humus, co v televizi bylo v poslední době k vidění, kromě nesmyslnejch názvů co tam zaznívají, jako například  nějaká firma elbípítiártý, tak kamera je šílenost. Buďto je všechno ve tmě, nebo jsou úplně vypatlaný barvy, nepřirozený a škaredě do šeda. Jakoby všechno pod mrakem,ale není to podle oblohy pravda. Nesledovatelnej a odpornej seriál. Zlatej major Zeman. NAvíc zalepený značky výrobců aut a vůbec není vidět nic z reálií. V budoucnu asi nesledovatelnej pořad, protože nikdo neuvidí v čem se jezdilo, co se pilo, co se jedlo atp...  Paskvil poplatnej době.... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název tohoto doufám posl. dílu to vystihl dokonale. A co psychouš Heřmánek jr.? Zmizel po anglicku. Dal bych si s ním spin-off.;-) Jak řádí po rebublice a nikdo ho nezastaví. Jeho linka byla totiž to jediné a zajímavé. Pokud by se někdy natočila naše verze Psycha, máme našeho Normana Batese a to nemyslím ironicky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Premiéru epizody sledovalo 1,4 mil. diváků (15+), byl to nejlepší výsledek po 20:00. (rublik05)
  • Při odhalení vraha hraje skladba „Machinery“ od belgické hudební skupiny Warhaus. (Doomcourier)

Reklama

Reklama