Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laurel a Hardy jsou strážníkem Kennedym přistiženi při spánku na lavičce v parku. Kennedy má zase jiný problém. V jeho okrsku proběhlo za poslední týden 42 vloupání a on nezadržel ani jednoho pachatele. Proto nabídne Laurelovi a Hardymu, že jim promine jejich přestupek. Oni ale mají na oplátku vykrást dům jeho náčelníka. Strážník by je chytil při činu a vyžehlil by si u náčelníka svou neschopnost. To by v Nočních ptácích ale nesměli účinkovat Laurel a Hardy, aby vše dopadlo podle plánu. (worm14)

(více)

Recenze (5)

Silas 

všechny recenze uživatele

No nerozbili byste tomu Laurelovi taky někdy hubu? :-) Tentokrát se jedná o velice destruktivní zvukový kraťas. V okrsku jednoho neúspěšného policajta je až příliš nepotrestaných výtržníků, a tak jsou L&H požádáni, aby naoko vyloupili vilu, při čemž by je onen strážník chytl... Opět si neodpustím jeden krásný gag - Laurel: "Pššššš!!", Hardy: "Don´t pššššš me!" ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Pomotaný Laurel a neurotický Hardy vo výbornej groteske. Takí zlodeji by prebudili celé mesto... www.video.google.com ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Noční ptáci. Laurel a Hardy se, aby nešli do basy za potulku, dohodnou s "věčným strážníkem" Edgarem Kennedym, že vyloupí dům jeho šéfa a on je při tom chytí, aby si napravil špatnou reputaci. Oba donucení lupiči dělají neuvěřitelný rámus, všechno jim padá, řinčí a rachotí, předstírají, že jsou kočky, navzájem si zavírají okna a dveře, když už se jeden z nich dostal do domu, spouštějí samočinné piáno, zvonkohru a dokonce zvoní na pána domu. Po domě zmateně a vyděšeně hlídkuje sluha James Finlayson. Přesto všechno se jim loupež podaří, ovšem nakonec ve zmatku utečou a z loupeže je obviněn sám nebohý Kennedy, který omráčen všechno zaspal a přišel se blýsknout před šéfem přesně v tu nejhorší chvíli. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ono to má pomalejší rozjezd, ale ta následná čtvrt hodinka za to rozhodně stojí. Skvěle uděláno, legrace dle mého gusta. ()

Reklama

Reklama