Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laurel a Hardy jsou strážníkem Kennedym přistiženi při spánku na lavičce v parku. Kennedy má zase jiný problém. V jeho okrsku proběhlo za poslední týden 42 vloupání a on nezadržel ani jednoho pachatele. Proto nabídne Laurelovi a Hardymu, že jim promine jejich přestupek. Oni ale mají na oplátku vykrást dům jeho náčelníka. Strážník by je chytil při činu a vyžehlil by si u náčelníka svou neschopnost. To by v Nočních ptácích ale nesměli účinkovat Laurel a Hardy, aby vše dopadlo podle plánu. (worm14)

(více)

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Pomotaný Laurel a neurotický Hardy vo výbornej groteske. Takí zlodeji by prebudili celé mesto... www.video.google.com ()

Reklama

Silas 

všechny recenze uživatele

No nerozbili byste tomu Laurelovi taky někdy hubu? :-) Tentokrát se jedná o velice destruktivní zvukový kraťas. V okrsku jednoho neúspěšného policajta je až příliš nepotrestaných výtržníků, a tak jsou L&H požádáni, aby naoko vyloupili vilu, při čemž by je onen strážník chytl... Opět si neodpustím jeden krásný gag - Laurel: "Pššššš!!", Hardy: "Don´t pššššš me!" ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Noční ptáci. Laurel a Hardy se, aby nešli do basy za potulku, dohodnou s "věčným strážníkem" Edgarem Kennedym, že vyloupí dům jeho šéfa a on je při tom chytí, aby si napravil špatnou reputaci. Oba donucení lupiči dělají neuvěřitelný rámus, všechno jim padá, řinčí a rachotí, předstírají, že jsou kočky, navzájem si zavírají okna a dveře, když už se jeden z nich dostal do domu, spouštějí samočinné piáno, zvonkohru a dokonce zvoní na pána domu. Po domě zmateně a vyděšeně hlídkuje sluha James Finlayson. Přesto všechno se jim loupež podaří, ovšem nakonec ve zmatku utečou a z loupeže je obviněn sám nebohý Kennedy, který omráčen všechno zaspal a přišel se blýsknout před šéfem přesně v tu nejhorší chvíli. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ono to má pomalejší rozjezd, ale ta následná čtvrt hodinka za to rozhodně stojí. Skvěle uděláno, legrace dle mého gusta. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama