Reklama

Reklama

V zajetí

Trailer 2

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba, mladá dívka Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od mámy dočká jen dalších omezení. Chloe je připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí musí ale za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž strašnější, než si dovedla představit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). Všiml jsem si v komentářích, že sdílím o hodně větší porci nadšení z filmu než ostatní. Bude to asi tím, že jsem o filmu nevěděl ani prd. Jediné co jsem věděl bylo to, že film měl na starosti režisér mého oblíbeného překvapení Searching. Tím pádem jsem věděl aspoň trochu do čeho asi jdu. A byl to panečku nářez. Upřímně jsem netušil, že to bude tak, jak to bylo.. Asi mě budete mít za totálního slepého hlupáka, ale já se na filmy dívám už nějakou dobu a odhalení zápletky mi docela jde. Ale tady si na mě režisér tak trochu smlsnul. Byl to doslovná dech - beroucí thriller, místy opravdu nepříjemný, kdy jsem s měl spolu s hlavní hrdinkou problém to udýchat. I přesto, že hodnocením to na Searching nemá, tak zážitek to byl velmi intenzivní. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takový ten klasický skorothriller na jedno podívaní.Chvilku sice není úplně jasné o co jde,ale už cca v půlce se dá celkem dobře odhadnout kudy se bude film ubírat.Pravda konec mě trochu překvapil,ovšem ne proto že by se extra povedl,ale spíš proto že jsem chování Chloe úplně nepochopil.Obě herečky každopádně fajn a jsem zvědavý jestli si Paulsonka někdy zahraje někoho normálního...60% ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Šíleně instantní věc. Usledovat se to dalo, ale pár hodin po shlédnutí vlastně vůbec nevím ani na co poukázat, snad jen, že to obsahuje lékárnici (která se jmenuje Kathy Bates hýk hýk), která zpatra ví, že když někdo sežere konkrétní prášek určený pro psy, tak ztratí cit v nohách, ale nepozná před ní probíhající astmatický záchvat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $3,207,375▐ Režisér Aneesh Chaganty sa začína dobre profilovať, len tak ďalej. Začína mi pripomínať Shyamalana. Sarah Paulson zas začína byť riadnou "filmovou" mrchou. Výborne vygradovaný taký skoro komorný thriller. /75%/ ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Stačí keď Sarah Paulsson nehrá pod taktovkou Ryana murphyho a hneď je z nej sympatickejšia žena. Aj keď práve v tomto príbehu by sa o tom dalo polemizovať, ale svoju dominanciu tu zvláda veľmi dobre a rovnako dobrý je aj herecký výkon Chloe. Predsa len chýba tomu trošku viac napätia, v každom prípade ide o jeden z tých lepších filmov natočených v poslednom čase. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Kiera Allen (Chloe) používa invalidný vozík od roku 2014. Tvorcovia chceli obsadiť zdravotne postihnutú herečku s tým, že Hollywood len zriedka obsadzuje skutočne zdravotne postihnutých hercov do úloh so zdravotným postihnutím. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kde si Chloe (Kiera Allen) na YouTube přehrává video o univerzitě, na kterou se hlásí, je detailní záběr na jiné video s názvem „University of Washington Move-In Tips“. Na thumbnailu tohoto videa je vidět žena s krabicí v ruce. Je to herečka Erica Jenkins, která se objevila i v předešlém filmu režiséra V Zajetí, a to ve snímku Pátrání (2018). Tam ztvárnila reklamní modelku Hannah, která propůjčuje svou tvář propagaci nejrůznějších produktů. A stejnou roli (cameo) má i v tomto snímku. (Damarus)

Reklama

Reklama