Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (97)

vikino1 

všechny recenze uživatele

Jako sory Starbuck, ale máš na víc. Když nad tím tak přemýšlím, tak ani nevím, pro jakou cílovku je tohle děláno, protože pro děcka se to tváří hrozně dospěle a pro dospělé je to moc teplé trans a vlastně úplně debilní. Zajímavou atmošku měl snad jen čtvrtej díl, dokud byl (no spíš nebyl) na scéně stopař. Dále bych chtěl vyzkoušet onen míchaný salát, protože sjetí byli teda vostře. Ale jinak z celé první série je zajímavých jen pár zvratů na konci snad dvou dílů - a samozřejmě toho posledního- a to jen proto, že mě zajímá jak vlastně ti mimozemšťani vypadaj. Zbytek vata o posádce, kde každý souloží s každým - nezávisle na věku pohlaví druhu či umělé inteligenci.... ()

Hurley 

všechny recenze uživatele

Another Life by šlo do jistý míry přirovnat k béčkový klasice Plán 9 šlokovýho velikána Eda Wooda. Jak Wood, tak tvůrci Another Life si totiž myslí, že sou skuteční kinematografičtí géniové, rozdíl je ale v tom, že zatímco Woodovy bizarní dialogy a nepo­bratelný příběhový spletence doprovázel i skoro nulovej rozpočet a mizivá režisérská zručnost, Another Life je po technický stránce špičkově zpracovaná záležitost, do který musel Netflix nacpat neuvěři­telnou fůru škváry, což z celýho seriálu dělá vlastně ještě mnohem depre­sivnější zážitek, než kdyby šlo jen o nějakou nízko­rozpočtovou úchylárnu od Asylumu. víc » ()

Reklama

Tempest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím mohu hodnotit po prvních 2 sériích. Sci - fi mám rád a na tento seriál jsem byl hodně zvědavý. Bohužel jsem shlédnul hluboce podprůměrné dílo, které má naprosto katastrofální první řadu a o něco lepší druhou. Docela dobrý námět byl scénáristicky naprosto promrhán. Není zde vlastně postava, kterou bych měl rád a s kterou bych se ztotožnil. Už po první řadě jsem se divil, že toto dílo bude mít nějaké pokračování, tak jen doufám, že 2 řady stačily a nebude další pokračování. Aktuální hodnocení prvních dvou řad je 30%. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Někdo tady zmínil, že se hlavní herečce zbláznilo obličejové svalstvo a je to prostě tak! Katee Sackhoff se tady v obličeji skoro ve všech záběrech pitvoří, že je to až nesnesitelné... A když má nějaký srdce rvoucí monolog, tak na to se téměř nedá dívat! Přehrává tak, že je to až nepříjemné... A zbytek osazenstva na tom herecky není o moc lépe... Top posádka, která má spasit svět, je složená z cca 25-letých narušených lidí, bez výcviku a disciplíny! Logiku to nemá absolutně žádnou a ty výlety do minulosti a představ některých, byly k příběhu úplně zbytečné a děsně otravné... A ten náladový počítač to byla taky pecka... Původní nápad nebyl špatný, ale výsledek je doslova strašný! ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

reality show in space hodna pre publikum s IQ pod 40. otrasne postavy s otrasnymi vztahmi, otrasni herci, priemerny namet priserne prevedeny s priam apokalypticky zlym scenarom. nieco tak mizerne ako toto som uz dlho nevidel (kecam, videl. bola to serialova troja od BBC. z nej som zvladol len jednu cast. z tohto tu predsa len asi pat...) a pevne dufam, ze dlho neuvidim. cashflower serial vystihol do bodky, preto sa len pripojim k jeho charakteristike. akurat je jeho hodnotenie az prehnane pozitivne. :) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama