Reklama

Reklama

Putting Pants on Philip

Obsahy(1)

Pozdvižení v přístavu! Tenhle mladík, co právě vystoupil ze zaoceánského parníku, je vážně komická figurka. Jeho pošťuchování s karanténním lékařem mohutně baví všechny přítomné, a chechtá se mu i vážený občan Piedmont Mumblethunder (Oliver Hardy). Tedy aspoň než zjistí, že tenhle na ježka ostříhaný muž ve skotském kiltu přijel za ním. Navíc, synovec Philip (Stan Laurel) je tak trochu dvojitý sukničkář. Nejenže začne jančit jak tygr v říji pokaždé, když na ulici zahlídne nějakou kost, coby správný Skot taky odmítá nosit dlouhé kalhoty. A víte vy o tom, že skotský národní kroj se má nosit naostro? (dopitak)

(více)

Recenze (9)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Filípek na návštěvě. Typický Skot v sukni Philip (Stan) přijíždí do Ameriky za svým strýčkem (Oliver Hardy). Chová se značně nekonvenčně, je celý hrr do žen a protože na každém rohu jednu moc krásnou potkává, nemůže se udržet, čímž značně ztrapňuje ve městě váženého Olivera. Poprask způsobí také přecházením nad větrákem ve stylu Marilyn Monroe. Oliver se ho snaží zklidnit tím, že se ho pokusí navléknout do kalhot, leč neúspěšně. Laurel a Hardy tu netvoří dvojici, jak je všichni známe, a film je průměrný. Po něm ovšem přišla série toho nejlepšího, co společně natočili. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Six (1923-1929). Jeden z nejlepších filmů celé série. Zajíček Filípek se chová jako supertestosteronový puberťák, co neudrží piňďoura v kalhotech, ovšem tehdy to uměnili filmově zaonačit trochu jinak. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tá chôdza akoby muža so ženou, či tá scénka, ktorá by sa dala považovať za predchodzu „Pu pu pi du“ Marylin Monroe, to bolo skvelé, no zbytok ma trocha otravoval. Zaujímavé, že Philipa zaujala len jedna žena. Nebola to nejak extra prepracovaná groteska, ale bavila. Celkovo kedysi sa točilo viac zábavných diel, menej depresívnych a tak sa v tomto neustále zlepšovali, predháňali sa navzájom, vymýšľali nové veci a kvalita sa tomuto nedá uprieť. Laurel a Hardy to vedeli, boli špička. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený krátky film o strýkovi ( Hardy ), ktorý čaká synovca Philipa ( Laurel ) zo Škótska. Množstvo gagov, pobehovania robia z tohto filmu to lepšie, čo spolu natočili. Laurel v baretke, motýliku a škótskom kylte je jednoducho neodolateľný. www.video.google.com ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Strýček Oliver si vždy zakládal na své vážnosti. Příjezdem jeho skotského synovce Philipa se však jeho život náhle změnil. Philip při spatření své múzy neustále vyskakuje ve ztopořeném postoji a svým pudovým jednáním způsobuje další a další šrámy na strýcově solidnosti. Vrcholem je známá scéna s položeným skotským kiltem přes zablácenou silnici, kde strýček ztratí poslední zbytky své cti. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama