Reklama

Reklama

October Faction

(seriál)
Trailer
USA, 2020, 6 h 57 min (Minutáž: 36–49 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rodinné drama dostane monstrózní rozměry. Rodiče Fred a Deloris loví nadpřirozené stvůry a dvojčata Viv a Geoff si střeží svoje zvláštní tajnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová jednohubka. Zachraňuje to teda především prímové obsazení.  Ale ač to není nic nového, vlastně naopak, zároveň žádná pecka, ani vlastně nic, co by normálně stálo za víc než dvě věty, já se prostě bavil. Bavil, rád koukal a v klídku dokoukal. Uteklo to, rychle se zapomene, ale proč ne. Klidně :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Problém seriálu „October Faction“ bych viděl v tom, že jsou zde poměrně celkem očekávané zvraty, není zde vyloženě nějaké překvapení, to, že se nějaká postava objeví, i když by měla být mrtvá, také není až tak překvapivé. Je to taková sázka na jistotu, kdy scény s dospělými a s organizací vyloženě nebaví, zato scény s mladými a poznávání jejich schopností už vyznívá lépe. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět nebyl vůbec špatný, leč provedení prachbídné. Emoce na nule, vývoj postav se nekonal, akce málo a ubohá, bubáci skoro žádní, vizuál laciný, gradace zaspala. Herci jak kteří, dialogy stupidní, hudba také nic moc. Celkově obří průser, což je docela škoda, neb stačilo málo a mohla to být slušná pecka. Takto za mne jedna hvězda za jednu lekačku a jeden či dva překvapivé momenty. ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál ještě větším způsobem pohřbený patosem a novou LGBT+-!FML ideologií. Čím víc homo-fluidních rasově divirzních patolízalů tam narveš, tím očividně lépe. Ani tohle vlézání do zadele těmhle fanatikům však nepomůže. Zkrátka průměr ve všem, dát to na zátah se to dá, takže to není špatný ani dobrý. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Binge-watching - tedy asi to zase tak špatné nebylo, když na shlédnutí všech dílů stačila jedna neděle. Překvapilo mě, že je to vlastně první série z několika. Čekala jsem ucelenou řadu, která nebude mít pokračování. Ale dle posledního dílu je jasné, že pokračování přijde. V tom případě i postupný vývoj seirálu dává smysl. Není to úplně top seriál, který vás smete a uděláte "Wow!" - ale na druhou stranu je to zajímavý seriál, s novým nápadem, kdy vás zajímá jak to nakonec vlastně dopadne. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama