Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deset lidí se ztrátou paměti se vzbudí na záhadném ostrově. Místo odpovědí je čeká samé nebezpečí, ať už ve vodě nebo mezi sebou. (Netflix)

Recenze (5)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Chase mi byla sympatická hned svým survival nasazením. KC byla protivná od pohledu, ale za to velmi zajímavá - chováním i jak má každé oko jiné. Celkově jsem čekala, co z toho vzejde a musím říct, že mě to zaujalo hned od první minuty! Vyplatí se ale asi vědět, že jde o vězně, kteří jsou odsouzení k trestu smrti. Já si tohle přečetla z recenzí a možná proto mě to tak uchvátilo! ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nizkorozpoctovy Lost, kde vsetky postavy maju naturu Sawyera a Shannon zo zaciatku, tj.su prudko na cezdrzku. Este epizodu ale pozriem, nech zistim, coze sa im to tam ide diat. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec to nevypadá dobře. Podobnost s Lost je tady velká, ale Lost byl alespoň ze začátku (než se z toho stala totální sračka) zajímavý a mysteriózní, tohle zoufale nefunguje. Vypadá to, jak nějaký random díl Survivor (hlavně všemi těmi záběry ostrova, přírody na něm, zvířat a hmyzu... už jsem jenom čekal, že odněkud vyleze Jeff Probst a bude souboj o imunitu a na konci kmenová rada), který je ale nudný a u všech postav byste byli nejradši, aby je někdo z té soutěže vyřadil, resp. tady na tom ostrově zabil. Hlavně samotné postavy mají neuvěřitelně ploché charaktery a sympatická není žádná. Za celých 43 minut se tady skoro nic nestane a těch pár záhad, co se zde objeví, jsou podány strašně nezajímavě. Dám tomu ještě jeden díl, ale nevěřím tomu, že mě i ten zaujme. Btw, jestli tenhle seriál chcete opravdu rozkoukat, NEČTĚTE komentář uživatelky psychoJoa. Sice nevím, kdy to vyjde najevo, možná hned v příští epizodě (pokud jo, tak tuhle větu pak smažu), ale tady ta uživatelka evidentně nemá ponětí, co je to spoiler. 2* ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak polopatě: Charaktery postav = příšerné. Herecké kvality = špatné. Logika jednání postav = u každého stejně reta*dovaná. Podobnost se seriálem Ztraceni = vysoká. Má emoční reakce na každou třetí větu = "To si ze mě dělají tvůrci pr*el, ne?" .... Závěr: Vím, že pilotní díly bývají špatné, ale tohle bolelo už u prvních 5minut a postupně se to zhoršovalo. Bylo to tak špatné, že mě ani nezajímá to mystično kolem, maximálně se podívám ještě na druhou epizodu, ale to jen kvůli tomu, že jedna z mých stránek osobnosti má ráda vlastní psychické sebepoškozování.... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 ľudí sa prebudí na pláži rozsiahleho ostrova. Spoločné majú iba jedno - nikto z nich si na nič nespomína. Na otázky kto sú, kde sú a ako sa odtiaľ dostanú sa rozhodnú hľadať odpovede na ostrove a v jeho okolí, avšak prvé nástrahy nenechajú na seba dlho čakať...Atmosféra ostrova ma chytila od začiatku, vzťahy medzi postavami a ich správanie už trochu menej. V každom prípade si The I-land moju pozornosť získal a tak si pozriem aj ďalšie časti, pretože potenciál to má. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama