Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

Toren 

všechny recenze uživatele

1/10. Nekoukatelný lejno. Všechno špatně. Urážka lidské inteligence a seriálu LOST. Dokoukáno, páč jsem blázen. Tfuj. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Hrozně jednoduchý a krátký seriál. Než se rozkoukáte, už je po všem. Nic tu moc nedává smysl. Když už to smysl mít dostane, začne to být nuda. Dialogy a postavy o ničem. Příběh nulový. Prakticky jde jen o jednu hlavní hrdinku a ostatní jsou dost okrajoví. Něco jako řízek na talíři a hranolky pod stolem. Když už ho dojíte, začnete si říkat, co se stalo s přílohou ..a že máte ještě hlad. Bída a děs. 30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Snaha o ztracené? Ne vážně všichni na ostrově bez paměti, a nuda kde co a jak podivná žena má ve všem štěstí a nakonec vyleze pravda kdo je zač, to se dalo celkem čekat, no herecky v pohodě ale i tak slabá a nezáživná podívaná. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvych chvil prvej epizody som si vravela, aka je to hrozna blbost a ako velmi mi tie dve nelogicke uhadane zenske lezu na nervy. Zostalo to tak po cely serial a chvilami sa este stupnovalo, aj tak som ale bola zvedava, co bude dalej, a dopozerala som to cele. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Navzdory hodnocení jsem čekal nepříliš kvalitní, ale zábavné survival béčko v lákavých kulisách. Jedno se musí seriálu nechat, prostředí ostrova je fakt pěkně a ve 4k se na to fakt krásně kouká. Ten zbytek je ale tak neskutečně hloupý, že jsem chvíli váhal, jesti si ze mě tvůrci nedělaj prdel a jestli to nějakým twistem nepřetočí do jiného žánru, aby to třeba i začalo dávat trochu smysl. Já jsem imo obecně dost vděčný divák a řadu blbostí a chyb odpouštím. Tady se to ale fakt nedá. Postavy jsou imbecilní a nesympatické, dialogy většinou vyloženě tak debilní, že tahaj za uši i mě. Postavy se neustále afektovaně hádají o kktinách, až jsem měl někdy pocit, že sleduju nějakou nablblou reality show. A není to jen ve slaboduchém scénáři. I režijně je to takové poloamatérské, trochu mi to připomínalo seriál Extinct, kterej poloamatérskej taky byl, ale aspoň byl zábavnej a ne tak tupej. V The I-land neexistuje nic jako pacing. První dva díly sledujeme jak postavy bloumají po pláži, řeší kktiny, hádají se o kktinách, čvachtají se v moři i když jim o chvilku predtim žralok málem slupnul kamaráda... a najednou bumbác twist, děj nabere tempo, začnou se odhalovat zásadní odpovědi na otázky, které ještě nebyly ani pořádně vyřčeny. A pak se zas celej díl pomalu nic neděje a já uvažuju jestli to masochisticky dokoukat nebo ne. Dejte si radši znova Lost ffs. Tahle laciná vykrádačka za to fakt nestojí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The I-Land je rozhodne seriál, ktorý premárnil svoj potenciál. Netflix chcel zrejme čím skôr pridať do svojho programu nový seriál s novou myšlienkou, čo sa mu podarilo. Bohužiaľ však tvorcovia pomerne dobrý nápad nedokázali zúročiť, príliš skoro sa odhalila pravda o tom kto stroskotanci z ostrova sú a flashbacky do ich minulosti mohli prichádzať pozvoľnejšie a napätie sa mohlo stupňovať aj úplne inak, ako tomu nakoniec bolo. Obrovská škoda pretože I-Land mohol dopadnúť podstatne lepšie a mohol sa stať veľmi príjemným prekvapením.Nestalo sa. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 40% Hodnocení po první sérii, a doufám, že další už nebude. Mělo to obrovský potenciál. Ze začátku to vypadalo jako mišmaš Ztracených, Labyrintu a Hunger Games. Vše ale zabily špatně napsané postavy, ještě horší herecké výkony, díly, které se odehrávaly mimo ostrov a hlavně samotné finále. Divák čeká šest dílů na finální díl a ten byl nejnudnější ze všech. Tvůrci se sice snažili o pár zajímavých zvratů, ale to nestačilo. Když se v posledním finálním díle jen mluví a mluví, přitom čekáte na pořádnou akci na ostrově, tak jste prostě zklamaní ... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to sice až takový průser jak by mohlo napovídat místní hodnocení,ale ani to není zrovna dvakrát originální a minimálně takových 80% se dá celkem v pohodě odhadnout dopředu.Ke cti tvůrcům jde rozhodně to,že i když sem si několikrát v rámci jednoho dílu myslel něco o jejich příčetnosti,stejně se jim nakonec povedlo u mě vyvolat ten minimální objem zájmu k tomu abych to celé dokoukal...40% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé, nejlepší bylo to z ostrova. Měli to nechat až do posledního dílu a pak odhalit o co přesně jde. Ale určitě to bylo dobré. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvé dve epizódy ešte ako tak ušli, bohužial akonáhle sa v E04 objavili Bonnie & Clyde išlo to s logikou deja a správaním sa postáv do (mega)sračiek. Netflixovský průser - Bosworthová & Martinezová v hlavných úlohách a zároveň producentmi... holky, za tie prachy ste si radšej mali nechať otvoriť nechtový salón a security kamera na hajzli v ňom by bola zábavnejšia! ()

Redi odpad!

všechny recenze uživatele

Uděluji čestnou cenu za nejhorší seriálový počin dekády. Stojí za shlédnutí už jen proto. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Námet sa mi podobal na seriál The Lost, ktorý som ale ešte nevidel. Vydarené prvé časti mali dobre našlapnuté na seriálové prekvapenie od netflixu. Ale niekde v polovici sa potenciál premrhal. Veľká škoda. Diely mimo ostrova boli slabé, jednoducho nič moc. 3* ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál mě doslova pohltil. Musím vyzdvihnout jeho hlavní myšlenku: nature vs. nurture, tzv. jsou všichni vrazi zlí? Nebo za to může i prostředí (výchova, okolnosti). Proto mi přijde geniální uzavřít je na ostrov bez paměti a postupně je pokoušet situacemi, které jsou podobné těm, ve kterých spáchali zločin - a tím zjišťovat, jestli se můžou napravit (tedy jestli bez váhání provedou to samé, za co jim hrozí trest smrti). Hlavní hrdinka je sympatická a jedná dost realisticky. Celkově pak ještě musím pochválit rozhození osobností vězňů na ostrově. Jediné mínus miniseriálu vidím v tom, že epizody jsou moc krátké a stejně tak samotný seriál - mohl být větší prostor pro jednotlivé osobnosti a jejich minulosti a stejně tak mohli věnovat více času funkčnosti I-landu. Doufám, že tvůrci zváží pokračování na One-landu! Doporučuju! Je to skvělý psychologický mini-seriál! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No nevím. Někdo si ukousl dost velké sousto a pak z něho vymáčkl tak 20%. Proto ani nemohu dát víc hvězd. Na jednu stranu sympatické obsazení, na tu druhou právě neskutečně nereálné a nesympatické postavy. "Vězni" všichni jako z časopisu, to bych blil. Vypadalo to spíše jako reality "Love Island". Mělo to prvotní myšlenku možná ne úplně originální, ale dobrou. Fakt prima základ pro super příběh, ale zabito katastrofálním scénářem. Zklamání jak blázen. Nejvíc mě v každém díle vytáčelo především naprosto sebelikvidační a totálně debilní chování postav. Takto by nepřežili ani dva dny... ale co.. asi to moc peněz nestálo... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak zde se naházelo bez ladu a skladu několik možností jak by to mohlo vypadat a žádná z nich se nedovedla až do konce. Takže z toho vznikl nelogický galimatyáš, který to všechno nakonec zabil. Jediné co mě donutilo dodívat se na celý seroš je to prostředí ostrova. Aspoň na chvíli jsem se ještě přenesla do léta ovšem toť vše. Za mě 45% ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Podle popisku mělo jít o supr seriál. První dvě epizody ještě jakš takš, i když ty dialogy by i dítě vymyslelo lepší... Od třetího dílu to šlo do kytek. Jako nápad super, ale kdyby se to všechno odehrávalo jen na ostrově a účastníci tak postupně přicházeli na to, co se vlastně děje, bylo by to 1000x lepší. A závěrečné odhalení úplně zbytečné.. Chjo. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Netflixu fandím a mám rád jejich tvorbu, ale něco tak debilního jsem dlouho neviděl. Herci + scénař = tragédie! Abych došel až k poslednímu dílu jsem už musel přetáčet. Dávám jen 1* za audio-vizuál, protože Netflix s Dolby Vision a OLED TV představuje opravdu krásný obraz ostrova. Edit: Ještě pochvala za českou lokalizaci audia, ale u druhého dílu jsem musel přepnout na Eng + Cz titulky, protože dabing mi zde fakt neseděl. ()

Reklama

Reklama