Reklama

Reklama

Spirála strachu: Saw pokračuje

  • USA Spiral: From the Book of Saw (více)
Trailer 3

Začíná se psát nová kapitola z děsivé knihy Saw. Zločinný strůjce pokřivené spravedlnosti roztáčí spirálu nečekané pomsty. Mladý detektiv Ezekiel "Zeke" Banks (Chris Rock) a jeho parťák (Max Minghella) vyšetřují děsivé vraždy, které začínají připomínat nechvalně známé případy z minulosti. Nevědomky se tak stanou hráči na šachovnici morbidní hry zákeřného vraha. A to ještě "Zeke" netuší, že spolu s ním bude ďábelskému plánu šíleného zločince čelit i jeho otec, vážený policejní veterán (Samuel L. Jackson). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Jako náročnému divákovi se to líbilo.. 4* bylo to napínavý a zajímavý děj.. Tak trochu jsem myslel (spoiler :) že je to Jackson..

stitch7

stitch7 (hodnocení, recenze)

Teda myslel jsem, že když si to na sebe sotva vydělalo, tak už to znova tak rychle zkoušet nebudou... A ona bude desítka příští rok :D Snad to režisér šestky zachrání.

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Promiň Maxi, ale je to odpad, i když nebylo to špatně napsaný. Já moc na podobné kruťárny nejsem. Zbytek filmu jsem už v rychlosti projela :))

Uživatel VeliiQ smazal svůj příspěvek.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Určitě si nenechám ujít, i když budu asi v některých místech opět zavírat oči, ale nedokážu si pomoct, nesmí mi to uniknout.  A navíc skvělí herci.

MiKee007

MiKee007 (hodnocení, recenze)

Je tady v zajímavostech zmíněná ta narážka na Pulp Fiction v souvislosti se Samuelem Jacksonem - totiž, že postava jeho syna (Chris Rock) se jmenuje Ezekiel. Tak jsem chtěl ještě doplnit, že jsem ve filmu zahlédl i nápis v pozadí "Vincent & Jules". Teď si nedokážu vzpomenout, kde to přesně bylo, ale šel tam Chris Rock dopředu proti kameře a za ním ten nápis byl. Takže zřejmě další narážka na Pulp Fiction... :-D

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

janoo8

To by bylo hodně super... Spojit tohle, Jigsawa a původní Saw... Ještě by se mohl vrátit Hoffman. 

janoo8

janoo8 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

No já bych si dokázal představil, kdyby natočili desátý závěrečný díl, že by byl o souboji mezi Gordonem, Nelsonem a Schenkem o Kramerův odkaz. Přičemž by konec mohl vypadat tak že by se nová oběť probudila v pasti a vítěz by ji oznamil že si chce zahrát hru. Čímž by se celá sága uzavřela.

na příspěvěk reagoval Cermbo

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Moje řeč, Jigsaw to podle mě velice slušně otevřel a osobně považuju za jeden z nejlepších dílů. Spirála mě naopak spíš odpuzuje. 

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Jako mám radost za další příspěvek do mé oblíbené série, ale zároveň mě trochu štve, že se nepokračuje tam, kde Jigsaw končil, protože tam zůstaly nezodpovězené otázky. Spirála mi od pohledu na děj příjde jako takov remake Jigsaw - najednou se objeví napodobitel a jde po zkorumpovanch policajtech (dobře v Jigsaw byl cíl jenom jeden). Radši bych se dozvěděl co se stalo s Eleanor když zastavilo to auto a ten její výraz dával na jevo překvapení, nebo že měla v tom svým muzeu pilu, kterou si Gordon uřízl nohu, což znamená, že museli někdy najít tu koupelnu z prvního dílu a pak člověka zajímá jestli tam našli i Hoffmana (jako pravděpodobně jo, ale ten kluk je filuta a už se z bezvýchodné situace dostal) a celkově to mohli víc začlenit do hlavní série. Potom Gordon a jeho reakce na nové vraždění napodobitele Jigsawa (Nelsona), nebo jestli o něm dokonce ví (John mu přece jenom slíbil prozradit všechna tajemství). Celkově to nabízelo konečně to trochu oživit.

 

Asi ze mě mluví fanoušek, protože jsem si celou sérii nedávno dával a opět se mi vrátila pachuť ze Saw3D, kde oznámili velký návrat Gordona a uzavření Kramerova příběhu. Výsledek? Oba tam mají pidiroličky a Hoffman zase pro změnu jen takovou vedlejší a místo toho sledujeme nějakého Bobbyho Dagena, který má na hlavní dějovou linku nulovou návaznost a je to jenom random idiot co si něco vymyslel.

na příspěvěk reagoval Cermbo, janoo8

Smth

Smth (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Takže podle castingu a traileru víme, že to bude špatný film? Zachytil jsem recenze a plno lidí Spiral zařadilo jako nejlepší Saw film od prvního.. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Vabr

Přejede ho vlak... Je uplně jedno jestli z pasti unikne a nebo ne... zase zvrácená logika jeblího policajta. -_+

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tohle bude fakt hrozný, nelíbí se mi lauter nic. Hlas vykonavatele, herci... Kteří se na to vůbec nehodí a dělají z toho uplně jiný film ( tohle není komedie) . Kamera která je opravdu hrozná. Prakticky jsme neviděli vůbec žádnou past... A dost mě to evokuje v tom že to děla S.E.J Hudba nulová... Prostě nic co by mě zaujalo a to už samo o sobě byla původní serie spíše podrozpočtová. Tohle bude ještě horší. -_-

na příspěvěk reagoval Smth

Vabr

Vabr (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , janoo8

Ježiši, ne. Nejsem ten typ člověka, co chce vidět v traileru všechno. Jen, že v Saw je vždy hromada pastí a nechci, aby byla celá ta past ukázaná až po dobu, kdy sklapne, ale v traileru by mi stačila jen jedna past, u který by šlo pochopit, o co půjde. Což, zde teda moc nešlo. Právě, že Saw se zabývá detektivním pohledem o trochu méně než pohledem přeživších, a tady to spíš vypadá naopak, což mi přijde špatný, protože to bude více nudné a v popředí budou spíš nepříjemné postavy.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Jilda15 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Vabr

a to je snad dobře, že to bude zase detektivní a že trailer neukázal v podstatě nic ? o tom to snad je 

na příspěvěk reagoval Vabr

Vabr

Vabr (hodnocení, recenze)

Trailer číslo 2 bohužel docela blbý. Vypadá to až moc detektivně, trailer neukázal vůbec žádnou past ani nic jiného pořádně a maska prasete vypadá docela špatně.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, janoo8

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

No jo, ono je vlastně cool stavět filmový vesmír, na jedné postavě a divákům, ani po dlouhé době to nepříjde divné a vůbec se to neomrzí.

freewaycz1

freewaycz1 (hodnocení, recenze)

Škoda, že to bude bez Tobina. Stále váhám, zda na to vůbec jít nebo ne, trailer mi zatím moc neřekl a ani nějak extra nezaujal. Snad to nebude průšvih..

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

cztrollolcz

cztrollolcz (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Bohužel v kině se na trailer se zvukem koukat nedá, jinak je pořád možné že to z filmu bude vystřiženo, stalo se, stává se, stane se

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

Třeba nové tváře, jeden z původních režisérů a samotný Jackson tomu dají svěží dech... 

Mark1983

Mark1983 (hodnocení, recenze)

Nebudu tvrdit, že to nezkusím, ale souhlasím, že jestli tvůrci hodlají pokračovat se Saw stejným tempem, bude to možná jen škoda filmového materiálu, ač se nejedná o nic nového a ani horové fanoušky to už neohromí. Pravděpodobně, jestli se nepletu, se bude jednat při nejhorším o průměr a pokračovat průměrně znamená plýtvat s rozpočtem, který by se dal využít daleko efektivněji pro něco nového, třeba pro horor.

Související novinky

Samuel L. Jackson si zahraje v Saw

Samuel L. Jackson si zahraje v Saw

09.07.2019

Reboot hororové série Saw nabírá obsazení. Snímek zatím pojmenovaný jako Saw IX tlačí kupředu herec a komik Chris Rock (Trestná lavice, Machři 2), který v novém snímku ztvární hlavní roli detektiva… (více)

Reklama

Reklama