Reklama

Reklama

Námořníci na ženění?

  • Česko Měli by se námořníci ženit? (více)

Obsahy(1)

Cyril (Clyde Cook) vždycky chtěl vidět svět. Stal se proto námořníkem… a strávil čtyři roky služby zavřený v ponorce. Díky seznamovacímu inzerátu potká po svém propuštění do civilu anděla (Fay Holderness)… který má dvě děti a musí svému bývalému manželovi - wrestlerovi (Noah Young) platit vysoké výživné. (dopitak)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pojistili ho proti neštěstí, ohni a pilousovi obilnému." Vzít si naslepo vdovu po živém wrestlerovi a strávit pak svatební noc v posteli s jejím bývalým manželem, tak se rychle nechám pojistit, aby z mé smrti něco měla. Asi jako Cyril, který mě bavil svou ohebností při zápase a zejména při ekvilibristice na traverzách. Jinak je to o něco míň groteskně praštěné, než by to mohlo být. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Four (1925-1936). Poněkud nezvyklá situace, chlap zápasí a v zimě tak nemá možnost výdělku, takže ho jeho rozvedená čarodejnice musí zaopatřovat. Proto hledá kořena, který by neměl hluboko do kapsy. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku trapná a ničím zajímavá groteska, ve které část filmu muž tak různě prochází rodinou, do které se přiženil (žena má chlapce a dívku, bydlí se svým exmanželem a otcem dětí, který našeho hrdinu pěkně tyranizuje) a musí splácet bývalému muži své ženy alimenty na děti. Druhou část je pojištěn pro případ úmrtí, je vyšetřen doktorem (Oliver Hardy) a pak čelí ataku exmanžela, který ho chce sprovodit ze světa. Pak odletí v balónu a je konec. Kromě pár kaskadérských scén nestojí poměrně dlouhá groteska za vidění. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

V první polovině je sice několik fajn gagů, u kterých jsem se zasmál, jinak jsou ale Námořníci na ženění poměrně nezajímavou a snadno zapomenutelnou groteskou, která sice má co nabídnout, ale vůbec to nenabízí. Naštěstí to ale docela uteče a rozhodně nejde o nic urážejícího, prostě fajn průměr. 60%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Groteska možná není tak humorná, jak by být mohla, za to je pozoruhodná hned z několika důvodů. Za prvé sledujeme dobré frky v podobě hrátek s obrazem. Bývalý manžel zvedne do vzduchu toho současného a svlíkne ho na jedenkrát z kalhot. Nebo Cyrila drží za nohy a točí s ním okolo. Ještě dřív se mi líbilo, když se dva chlapíci oblékli do dvou kabátů ve vlaku. Ale vůbec nejvíc práce si filmaři dali s padáním a ježděním na traverzách, což vypadalo efektně. Zvláště, když padal z jedné na druhou. ()

Reklama

Reklama