Reklama

Reklama

Kabaret

  • USA The Show
Komedie / Krátkometrážní
USA, 1922, 20 min

Recenze (4)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Larry Semon je kulisákem v divadle a příliš si nerozumí se svým šéfem Oliverem Hardym. Sledujeme chaos v hledišti vyvolaný jednou povedenou rodinkou, triky kouzelníka a následné trable jednoho diváka (hraje ho opět Semon) s kohoutem a hlavně nehody v zákulisí. Z Hardyho se vyklube lupič, ukradne tašku s penězi a dá se na útěk. Larry se ho (dodejme že jen ve snu) vydá pronásledovat. Dojde k velkolepé a hodně bláznivé honičce, v níž se Larry snaží všemi dostupnými protředky dostihnout vlak v němž Hardy prchá. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená záležitost, zábava od začátku až do konce a úplně klidně by tahle Show mohla být i delší. Už od začátku je fajn záležitost a skvělá zábava, ale později se ukáže, že to byl jen pomalý rozjezd, protože ta honička byla fakt luxusní a podobně akční je snad jen závěr prvního Fantomase (že by inspirace?) a pointa je taky fajn, takže v tomhle případě jsem velmi spokojen a nebojím se doporučit. Když už nic, tak tu honičku musíte vidět. 85%. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydarená groteska s komikom Larrym Semonom. Ten spolupracoval aj pri réžii s neskôr známym ( pre mňa )režirérom komédií s dvojicou Jerrym Lewisom a Deanom Martinom. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama