Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jennifer (Brenda Song) mala v jednu daždivú noc nehodu. Keď sa prebudí, nič si nepamätá a pri jej lôžku stojí neznámy muž, ktorý sa predstaví ako jej manžel. Jennifer sa dostáva do nebezpečenstva, pretože sa vracia do života, na ktorý si nepamätá. (Emanuela)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Zix. 

všechny recenze uživatele

Film je hodně předvídatelný a hodně připomíná britské Dřív než půjdu spát (2014), na který určitě nemá. Přesto ale nejsem zklamaný a film se mi líbí, asi mě zatím tyhle typy se ztrátou paměti neomrzeli. Jen si tvůrci mohli dát větší práci s Jenninou minulostí, kterou jsme mohli postupně odhalovat. Takhle o ní moc nevíme. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hlavnú herečku si pamätám ešte z čias disney channel. To že ju ešte niekedy uvidím som nečakal, další netflixový film s dabingom. Ktorý ponúkol zápletku ktorú sme už všetci videli. Ale napínavé to bolo dosť. Vôbec to nebolo zlé, po hodnotení odpad! trochu naprávená chuť. A preto aj o niečo lepšie hodnotenie, jednoducho bavilo. 4* ()

Reklama

ti88na 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočný film, ktorý by som zaradil do žánru tzv. kanadský thriller :). Keďže už na samom začiatku je divákovi viac-menej jasné, čo je vo veci, tak sa už len znudene pozeráte, ako sa hlavná hrdinka snaží dostať s pazúrov zamilovaného psychopata. V kútiku duše dúfate, že dôjde možno k nejakému zvratu, prekvapeniu, alebo čomukoľvek zaujímavému, takže aspoň to dopozeráte do konca. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

V podstatě to ani neobstojí jako Netflixovinka, spíše klasický levný čitelný thriller, který vám předhodí každá TV. Není to ani moc šokující a napínavé, jelikož je tu poměrně rychle prezentováno, že něco nesedí. Řádně absurdní obsese. Ještě k samotnému "dokázání v nemocnici" - detailně popsal tetování a předložil společné fotky (easy face swap) - což stačilo, aby si ji mohl odvést. To je tak zneužitelně laxní přístup. So watch out! 35% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Od začátku víte kdo je padouch a jak to dopadne. Ještě natočeno tak, aby to bylo jasné i slepému. No prostě strašná kravina a ta pajda pajdavá ta mi tam ještě navíc lezla pěkně na nervy. O Netflixu jsem měla vyšší mínění, ale co jsem si ho pořídila, tak pouze zjišťuju, že narazit na opravdový skvost musí se jeden prohrabat haldou sraček. Za mě 20% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Za prvých 28 dní videlo film 40 miliónov divákov. Zaradil sa tak medzi 10 najpozeranejších originálov z Netflixu. Ako písali viacerí diváci v komentároch, film si pozreli preto, lebo dúfali, že uvidia nahú Brendu Song. (megajalec)
  • Jennifer (Brenda Song) nájde svoj telefón v priehradke auta, ktorý funguje. Od jeho posledného použitia ubehlo viacero dní, baterka by tak mala byť vybitá. (megajalec)
  • Ve scéně, kdy je v ložnici spoutaná Jennifer (Brenda Song), je na nočním stolku sklenice s vodou, avšak v dalším záběru tam už není. (Klat)

Reklama

Reklama