Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jennifer (Brenda Song) mala v jednu daždivú noc nehodu. Keď sa prebudí, nič si nepamätá a pri jej lôžku stojí neznámy muž, ktorý sa predstaví ako jej manžel. Jennifer sa dostáva do nebezpečenstva, pretože sa vracia do života, na ktorý si nepamätá. (Emanuela)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Secret Obsession" je dokopy len jednoduchý priehľadný thriller, aký by ste si predstavili natočený pre televíziu. Nie na Netflix, ktorý je pre mňa kvalitatívne trošku vyššie. Začína to okey, no po prvých pätnástich minútach pochopíte kde je sever a od toho momentu sa už nič zaujímavé neudeje. Najhoršie je, že film sám akosi vnútorne vie, že diváci to pochopia, tak tú kartu aj veľmi rýchlo odhalia. Ani sa netrápi, aby nás udržal v napätí alebo priniesol niečo, čo by stálo za zmienku. Od začiatku do konca je to predvídateľné, staré a veľmi jednoduché. Po dopozeraní som sa pozrel na Petra Sullivana hlbšie a zistil som, že je to hlavne režisér a scenárista romantických vianočných filmov. A popravde... všetko mi potom dalo zmysel. Vyzerá to možno celkom dobre, no nemá to žiadnu atmoféru, žiadne zvraty ani nič podobné. Herecké výkony funkčné, réžia okey, no nemá to žiadny moment, ktorý by som nejako vysoko ocenil. A preto sa tu ani nebudem viac rozpisovať. Hodnotenie: D+ ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Netflix krimi thriller o Jennifer, která se po autonehodě probudí se ztrátou paměti v nemocnici, odkud si ji odvede manžel, kterého si nepamatuje. Začátek solidní, ale po patnácti minutách je jasné, která bije a karty jsou vyložené a divák ví, jak to skončí. Je to sice takové nažehlené, předvídatelné barevné jako Tv film od Danieli Steelové, ale jako neškodná oddechovka na odpoledne pobaví takže za Brendu Wong a ten parádní barák tři slabší hvězdy. Thriller, který je spíš pro holky. ()

Reklama

Kosik8 

všechny recenze uživatele

Tady asi budu očividně výjimka. Koukáno s manželkou, která vše prohlédla asi po 5ti minutách a pak se nudila. Mě to celkem pohltilo a zabavilo ale opravdu hodně zabavilo. Asi možná tím, že sem se do toho opravdu "zažral" sem i přehlídl lehce naplánovaný příběh, který je v těchto filmech víceméně standartem. Každopádně i přes moje vyšší hodnocení je to asi jen průměrný film, který vás zabaví když nebude vědět co dělat. ()

dragonfire 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelný film, jehož pointa je v podstatě znázorněná v traileru. Nepřekvapí vás tam snad nic, včetně nelogického chování hlavní hrdinky. Na druhou stranu, jako jednorázovka na zkrácení chvíle v karanténě je to naprosto pohodový film. Místy je to napínavé, ale já se u toho dobře vyrelaxoval. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tvůrci ignorují existenci podobných (tv) thrillerů a vše korunují záplavou klišé. Méně vytížený herec Mike Vogel pak radostně sáhl po tuctovém scénáři, v němž dostal úlohu (obrýleného) maniaka, co si přisvojí ryze odpornou Brendu Song za svoji manželku. Ta jeho vynaložená námaha za to ani nestála. Netflix se v tomto případě vůbec neobtěžoval se špetkou originality, semlel z thrillerů co se dalo a k režii povolal Petera Sullivana, muže, který je v televizní tvorbě zběhlý. Žena trpí po nočním incidentu ztrátou paměti, do nemocnice za ní dochází muž, co tvrdí, že je její manžel, žena si jej nevybavuje, postupně se jí vrací útržkovité vzpomínky a bla bla bla...Kupodivu má film své napínavé sekvence a Sullivan celek nenatočil vůbec špatně, jen je vše dokonale obehrané, zatraceně předvídatelné a doslova každá druhá scéna prezentuje hanebné klišé. Až to budí pousmání. Osiřelá rozlehlá vila, do níž je většina děje situována, skýtá šanci, že dojde na pořádný střet. No, finále sice není z nejhorších, ovšem opět vše dokonale nepřekvapivé, ničema a dobrácký černošský detektiv jsou vždy neomylně tam, kde zrovna potřebují být, oběť uniká svému pronásledovateli přesně na setinu vteřiny, prostě televizní thrillery jsou těchto vtipně naivních postupů plné. Mike Vogel si může odškrtnout položku maniaka ve svém hereckém rejstříku a hlavně jeho zásluhou se film dal zhlédnout. Nenáročný divák může být spokojen. 6/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy je v ložnici spoutaná Jennifer (Brenda Song), je na nočním stolku sklenice s vodou, avšak v dalším záběru tam už není. (Klat)
  • Keď lekári oživujú Jennifer (Brenda Song) pomocou defibrilátora, robia to cez oblečenie. Defibrilátor však funguje iba na holé telo, ideálne s použitím vodivého gélu. (megajalec)
  • Za prvých 28 dní videlo film 40 miliónov divákov. Zaradil sa tak medzi 10 najpozeranejších originálov z Netflixu. Ako písali viacerí diváci v komentároch, film si pozreli preto, lebo dúfali, že uvidia nahú Brendu Song. (megajalec)

Reklama

Reklama