Reklama

Reklama

Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein

(TV film)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Herec David Harbour najde ztracenou nahrávku mizerné televizní adaptace jedné klasické divadelní hry, ve které hrál jeho otec, a objeví další otřesná rodinná tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Komediální jednohubka. Nečekaná, bizarní, ale sakra zábavná. Co taky od scenáristy jedněch z nejlepších televizních komedií čekat? David Harbour jako šílený Orson Welles geniální. "And that's acting, sucker!" ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Pro skalní fandy Davida Harboura nutnost, pro všechny ostatní nevyvážená podivnost, co dokazuje snad jen to, jaký je Harbour srdcař. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zvláštní podivnost,kterou jistě Harbour točil dle svého nejlepšího vědomí a svědomí,ale výsledek je někde mezi Pythonovským skečem a filmy Zdeňka Trošky.Nevyrovnané a vlastně i těch 30 minut byl dost...40% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Meta narativní mockument, který bez ladu i skladu překládá tu lepší a tu horší nápady. Potenciál v tom nesporně je, ale chtělo to dotáhnout. Podobný formát sedne spíše suchému britskému humoru než tomuto zpracování, ale i toto v těch lepších momentech umí být sympaticky bizarní. Škoda že v těch horších je to prostě jen nesympaticky debilní. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama