Reklama

Reklama

Black Lady Sketch Show

(seriál)
  • USA A Black Lady Sketch Show
Trailer
USA, (2019–2023), 10 h 34 min (Minutáž: 25–27 min)

Tvůrci:

Robin Thede

Hrají:

Robin Thede, Gabrielle Dennis, Ashley Nicole Black, Quinta Brunson, Arjay Smith, Chris Williams, Laverne Cox, Angela Bassett, Nicole Byer, Loretta Devine (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Black Lady Sketch Show z dílny Robin Thedeové a výkonné producentky Issy Raeové se odehrává v nekonečné magické realitě plné dynamických a veselých postav a hostujících slavných osobností. Pořad sestává z jednotlivých skečů v podání komiček černé pleti tvořících tvrdé jádro seriálu - včetně Robin Thedeové, Ashley Nicole Blackové, Gabrielle Dennisové a Quinty Brunsonové. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který za svoji největší přednost uvádí v oficiálním popisu "první show vytvořená pouze černými ženami" už od pohledu nevzbuzuje valné naděje na kvalitní obsah. Stejně tak by odrazoval popis "první pořad vytvořený výhradně bílými heterosexuálními muži" nebo "první pořad vytvořený výhradně jednonohými bisexuálními mulaty". Scénky nejsou vtipné, postavy jsou uřvané karikatury a naprostá většina vtipů jsou výhradně "inside jokes", tedy takové, které pochopí jenom určitá skupina lidí, v tomhle případě nejspíš černošská menšina ghet u amerických velkoměst. Dal jsem tomu šanci právě proto, jak pitomě to znělo a naivně jsem doufal, že jde o satiru, která nakonec příjemně překvapí a pobaví. odpad! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Všechny dámy ve vedení s Robin Thede jsou asi schopné komičky, ovšem dodaly jen další sketch-show plnou nudných, nedotažených vtipů a nezáživných postav. S1 - 40% ()

Reklama

Galerie (120)

Zajímavosti (1)

  • Seriál je považovaný za prvú komediálnu skeč šou, ktorú napísali, produkovali a hrali výhradne čierne ženy. (dwdb)

Reklama

Reklama