Reklama

Reklama

Zpropadení muzikanti

  • USA You're Darn Tootin' (více)

Obsahy(1)

Nahoru a dolů, nahoru a dolů, no ten dirigent se snad zbláznil! Poté, co se muzikanti konečně usadí na svých místech, popletou se klarinetistovi Laurelovi a hráči na lesní roh Hardymu noty. Ze symfonie rovnou na ulici, když bytná nemá pro dva čerstvě nezaměstnané hudebníky, co jí dluží dvanáct týdnů na nájmu, příliš pochopení. Hrát se dá ale i pod širým nebem, nebo snad ne? (dopitak)

(více)

Recenze (8)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Nine (1926-1928). Začátek na scéně je opravdu moc vydařený, epizodka s bytnou a ničení nástrojů na ulici už poněkud méně. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Zpropadení muzikanti. Laurel (klarinet) a Hardy (lesní roh) hrají ve filharmonickém orchestru, ale za svůj výkon při koncertě dostanou místo odměny padáka. Když se to dozví jejich bytná, dostanou vyhazov i od ní a ocitnou se na ulici. Naštěstí jim zůstaly alespoň hudební nástroje a tak si můžou jít vydělávat jako pouliční muzikanti. Film končí památnou davovou bitkou plnou kopání se do holeně a strhávání kalhot. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

No pri tomto som sa zas veľmi nezasmial, čiastočne to vtipné aj bolo, ale nejaké nezabudnuteľné momenty to pre mňa nemalo. Podľa mňa mnohé staršie grotesky dosahujú vyšších kvalít než toto. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Laurel a Hardy, ktorým to s muzikou veľmi nejde. Zato im ide deštrukcia odevov a bolestivé buchance. Priemerná groteska. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Sladký! Ti dva všechno dovedli až tak daleko, že se ve městě celé mužské osazenstvo rvalo, a trhalo si vzájemně oblečení, Tentokrát jsem se fakt nasmála. Laurelův brek a Hardyho výchovné metody jsou přímo k popukání. Mělo to sice i tak trochu smutná místa, když se na to člověk podívá z různých úhlů, ale celkově se jedná o veselou sondu do jejich muzikantského života. Perfektní věc pro nedělní odpoledne. ()

Reklama

Reklama