Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Recenze (193)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Normální gay Will vs. praštěný gay Jack, věčně sjetá a nalitá Karen a "úzkoprsá" a nenasytná Grace. To je čtyřka, na kterou jsem se každý všední den po několik měsíců fakt těšil. Je pravda, že poslední epizody v něčem pokulhávaly, ale na druhou stranu finále bylo zvládnuto excelentně. Opravdu jsem se občas dost válel smíchy a to hlavně při rozhovoru Jacka a Karen na jejich mnohdy nesmyslné téma, či při depresích Grace řešených kuřetem. Tu hvězdu dolů dávám za poslední slabé epizody a za slizouna Lea (toho jsem fakt nemusel). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nevidel som pochopiteľne všetky časti, ale pri tom, čo som videl som sa vcelku pobavil. Tento seriál "štvorpercentných" nesrší humorom z každej strany a určite nepatrí k tomu lepšiemu. Avšak 23 epizódka IV. série s Michaelom Douglasom v úlohe teplého detektíva nemala chybu. :) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Jasnačka, že medzi tunajšími "fanúšikmi" budem za homofóba, ale faktom je, že tento sitkom je naozaj trápny. (19.9.2008) ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 9.7.2008 (7.7.2008) ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý a trapný sitcom o bukvicích, který neví, že má být vtipný. Postavy jsou nesympatické a jakýkoliv vtip chybí. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně není tak hrozný, jak se mi z počátku zdálo. Někdy, možná i často, je seriál zábavný a pobavil mě. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..he´s so gay that he became straight!..good evening, ladies and..gentle-ladies!..a podobne..a mozno aj preto, ze som väčšniu epizód pozerala z postele s teplým kamarátom, kombinujúc jahody, zmrzlinu a šampanské.. :-).. a veľa humoru vyplynulo z podobnosti s dámami, ktoré poznám(e).. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš to jen tak poslouchám z vedlejší místnosti od počítače, když na to kouká manželka. Někdy se uchychtnu, jindy pak mlátím hlavou do klávesnice jpgajemtjg.ajub.gp jako teď. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Seriál Will a Grace je seriál, ktorý mi otvoril oči. Otvoril mi oči vtom, ako sa všetky tieto dvadsať minútové sitcomy podobajú s jednotlivými časťami. Tie isté fóry, tie isté hlášky, prostredie či situácie, ako napríklad v Priateľoch, Dharme a Gregovi, 2a pol chlapa... Nemôžem povedať, že som videl všetko. Videl som len jednu časť, aby som sa dostal do obrazu, zapamätal si hlasy jednotlivých postáv, ich charaktery a postoje. Avšak ďalších dielov som mal pustených v lište, aby som sa bavil práve na hláškach. A naraz prišlo to spomínané cvaknutie. Takže aké prostredie sa toči stále dookola, a aké časti som asi videl? Tak zásnuby, svadba, pohreb, hľadanie práce, a samozrejme bar mitzvah ...niekoľko narážok na gaysex (a to je asi jediné špecifikum), sex, sex, sex záverečný fór počas tituliek a logo spoločnosti. Ja ako zakomplexovaný radikálny homofób nad dve hviezdy ísť nemôžem. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přestože je tento seriál méně známý než výše zmínění Přátelé tak je perfektní.Musím se přiznat,že ho znám pouze s českým dabingem a těžko tak mohu přesně komentovat hlášky,které zazněly v původním znění - jelikož češi mají velice závažný problém s překlady(např. název filmu ve kterém se vyskytuje slovo Rabbit přeloží jako kuře....atd).Vůbec nemám ráda české překlady a dabing jako takový beru jako tu nejzazší možnost sledování nějákého seriálu či filmu.Neskutečně mě tahle čtverka šašků bavila :-D. Nedokážu si vybavit díl,kdy bych nepadala smíchy :-).Podobné seriály se už netočí a když se o to tvůrci snaží tak je to jen slátanina trapáren a smějícího se amerického publika - jak jinak,když populace se rozrůstá ale hloupne a musí mu i říct kdy se má smát ,protože on sám by to nepoznal.Dnes se spíše dělá důraz na dramatičnost a čím více mystiky tím lepší to bude - omyl radila bych, aby někdo konečně sedl a vymyslel něco vtipného a originálního i když je to těžké. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Jediná sympatická mi v seriálu je D. Messing, jinak tyhle teploušský sitcomy nesnášim a nesnášim Lumíra (V)Olšovskýho. Ten jeho elegantně teploušskej hlas. Slyšim ho ještě teď. Takže se na tohle absolutně nemůžu koukat. Škoda. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Uřvaná Grace, pár uřvaných teploušů, Lumír Olšovský v českém znění... to nemůže dopadnout dobře... Občas se na to podívám při vstávání, sem tam se objeví solidní vtípek, ale jinak tento sitcom nijak nevybočuje z řady průměrných amerických rádobyvtipných seriálů ()

Toyotomi odpad!

všechny recenze uživatele

Přišel jsem, viděl jsem, odešel jsem. Americké sitcomy pro mě zůstávají, tedy až na M*A*S*H a Krok za krokem, odpadem! ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Můj kamarád je gay a tvrdí, že je to docela vtipný. Jedná se přesně o ten druh seriálu, kdy nedokážu překročit vlastní perspektivu, proto se musím výjimečně spolehnout na ciží mínění. Dávám teda průměr, protože zase tak moc vtipné to taky není. ()

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama