Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Recenze (193)

Patw 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Užasná parta Will, Grace, Jack a "female version of Jesus" Karen! Pořádná dávka humoru v každém díle. Nemám nic co bych neměl na tomhle seriálu rád, snad jen to že natočili jen 8 řad! :( ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Nudná, trapná blbost s krajně nesympatickými postavami. Jestli na seriál koukáte v originále nebo s dabingem nehraje roli. Je to ztráta času. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Podle mě daleko vtipnější než Přátelé, hlavně kvůli titulní dvojici. Jeden z prvních sitcomů s hlavní postavou homosexuálem (tak trochu následník sitcomu Ellen, který přestali natáčet si sezónu po coming outu Ellen DeGeneres). ____ Po několika měsících přidávám jednu hvězdu a nestydím se za to, protože Megan Mullaly je v roli Karen naprosto neuvěřitelná a Sean Hayes jako Jack je ten nejotravnější a nejvtipnější kamarád, kterého lze v televizi vidět.Tečka. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Ještě donedávna jsem nechápal popularitu tohoto seriálu a až mě to jednou chytlo a když si potřebuji vyčistit hlavu a běží zrovna v televizi, tak se od něj moc nedokážu odtrhnout, až se za to stydím :-[. Prostě typický sitcom, kde je vtip vesměs založený na urážkách a zesměšňování stejně jako Dva a půl chlapa, nebo 2 $ocky, jen tady se víc řeší gayové, takže nic pro homofoby. Zbytečné doporučovat a záleží na vlastním vkusu a míře tolerance vůči trapnostem, takže chápu oba tábory, jak příznivců, tak odpůrců. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Osobně se u každého dílu permanentně řežu. Jde o sitcom a v tomto případě nebudu kritizovat to, že jsou gayové zobrazováni klasickým zženštilým způsobem, ale naopak pochválím, že se do toho scénáristé nebojí jít a utahují si z mylně zažitých stereotypů. Navíc, každá z postav je hodně svérázná a dohromady tvoří dokonalou čtyřku. Takoví "teplejší" Přátelé. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhoších sitcomů co znám. Postavit seriál na homosexuálech je hrozný! Kam ten svět spěje? Přijdemě ,že dneska být gay je in, ale to je přece špatně. Ty lide jsou sice na pohled normální, ale to neznamená ,že jsou zdravý, ano ne tak jak si každý představí, ale geneticky, jenže svět s tím nic nedělá , než aby se snažil je nák "vyléčit " tak se snaží dělat, že je to normální, jenže není. Je to proti přírodě. A můžete mě napadat jak chcete je to fakt. Proto podobný seriály nemám rád, sice občas se tu zasměju, ale opravdu jen občas. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Pro českou mentalitu asi nepříliš oslovující počin, ale ve chvílích nudy i bez nutnosti nějaké té promile v krvi určitě koutkem úst u sem tam i povedeného vtípku člověk škubne. Pravidelně bych to ale sledovat asi nemohl. Nejvíc tomu určitě ubližuje srovnávání s Přáteli. On ten humor zas tak moc odlišný není. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, který přichází s něčím novým, kdy spolu bydlí homouš a krásná ženská, takže je tu jeden problém: mají zájem o stejné partnery, ale jen na první pohled... 3* jsou zasloužený... ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Opravdová zhovadilost mezi komediálními seriály, nezasmál jsem se ani jednou a to jsem viděl celkem dost dílů a navíc mě ten rádoby extravagantní gay leze neskutečně na nervy! ()

carly 

všechny recenze uživatele

jedným slovom vtipné. tu si nikto nerobí problémy s tým, či je homo, hetero,a lebo bi, lebo strelení sú všetci rovnako. ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (27) - 57. ročník (za rok) 1999 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Eric McCormack, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean P. Hayes, 58. ročník 2000, 59. ročník 2001, 60. ročník 2002, 61. ročník 2003 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Eric McCormack, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Megan Mullally, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean P. Hayes, 62. ročník 2004 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean Hayes ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

V pozadí je pořád slyšet smích diváků, ale já jeho oprávněnost neshledávám. Není to úplný trapas, ale ty scénky jsou nic moc. Hodně slabé. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla zprvu pár dílů, tak mě to nenadchlo. Karen s Jackem mě štvali v jednom kuse. Ale postupem času (a hlavně v současnosti), když sleduju častěji, tak jsem si Willa (a zatím jen částečně i Grace) zamilovala, stejně jako Jacka. Zatím je hodnocení 3 plus, jelikož jsem neshlédla všechny doposud odvysílané díly, takže časem se hodnocení změní (snad ještě víc k lepšímu). ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální sitcom, který mě provází už léta. Znám jej takřka zpaměti, nikdy neselže spravit mi náladu ... a zkrátka na něj nedám dopustit. Dialogy jsou napsané opravdu mistrně a často by se daly vytesávat. Ve smršti přesně mířených vtipů nechybí lechtivé gay narážky, aktuální odkazy na současnou pop-kulturu, trocha módní policie, nespočet krkolomných slovních obratů a gramatických hříček ... k tomu klasické situační gagy ... vše namíchané s chirurgickou přesností pro kvalitní masáž bránice. Všem kdo vládnou pokročilou angličtinou a jsou ochotni dát W&G šanci ... vřele doporučuji. ()

drexik 

všechny recenze uživatele

Když je každý díl založený na křečovitých homo narážkách jejichž původci jsou zejména homosexuálové a smějí se tomu jen oni sami, tak je asi něco špatně. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

S01: 75% / S02: 80% / S03: 75% / S04: 60% / S05: 85% / S06: 60% / S07: 60% / S08: 60% _________ Revival: S09: 85% / S10: 70% / S11: 70% ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál s uleteným humorom...Homosexuálovia neboli nikdy taký zabavný ako tu...Najlepsia je ale nymfomanka Karen a jej teplý priateľ Jack... ()

Vraccas 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude nic moc, ale já když jsem to pouštěl ráno ve čtvrt na osm, když jsem chodil do školy u snídaně tak mě to celkem pobavilo. ()

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama