Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Recenze (193)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Celkem dost dílů jsem viděl, když to před lety jelo v české premiéře na Primě. První díly byly fajn, ale postupně (a celkem rychle) to začalo upadat. Kdysi jsem se u toho párkrát zasmál, ale ani tenkrát mi to nepřišlo jaké nějaké veledílo a teď mi to přijde ještě horší. Průměrný (no spíše podprůměrný) sitcom, kde jediné sympatické postavy jsou neodolatelní Jack a Karen. Jak tohle mohlo vydržet tak dlouho, je pro mě poměrně záhadou a ještě větší záhadou mi je, co na tom všichni vidí, jelikož mi to opravdu nepřijde ničím zajímavé. 45%. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár epizod tohoto seriálu, někdy ani ne celou, a vždycky u toho něco dělám, protože koukat a soustředit se jen na tohle by byla pro mě mnohem větší ztráta času, než lecjaký osmdesátkový béčko nebo sedmdesátkový porno s bobrama a knírama. Rozdíl je totiž v tom, že druhé a třetí jmenované může být vtipné a člověk se mnohdy výborně pobaví, což u Willa a Grace fakt nehrozí. Mimochodem, tak strašně nesympatické seriálové "charaktery" se jen tak nevidí. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Ona je pěkná ženská, on je gay. Oba jsou nejlepší kamarádi a bydlí spolu. Oba randí s muži a navzájem si radí v lásce i životě. Do toho jsou zamíchány dvě vtipné postavy v podobě teplého kámoše a bohaté ženské od Grace z práce. Seriál plný seriálových klišé, takže víte, co se stane, ještě než se to stane a ano, očekávejte, že i když je Will gay, tak se jednou s Grace políbí a bude pochybovat o své orientaci. Prostě všechno, na co si vzpomenete se v jejich přátelství stane + speciální díly Co by bylo kdyby... typické snad pro všechny soap opery nevyjímaje Přátele. Tu a tam jsem se zasmála, ale idiocie námětu hodně shazuje dobře myšlený koncept. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat že první dojem byl hodně pozitivní. Ovšem teď musím z ***** hvězdiček malinko ubrat. Jack je pořád fantastický a Karen je baba jak má být. Will je sympaťák ale zase ta Grace. Nemám jí ráda, už jen díky Stacey z předešlého sitcomu. Co se týče vtípků.. Opět září jen moje oblíbená trojka. Plus - mínus. PRŮMĚR. ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Teploušská sračka u které se nezasmějete ani kdybyste hulili celý den trávu. Výsměch žánru sitcom! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Sice hodnotím po první sérii a několika namádkových dílech z jiných sérií, ale i tak musím říct, že jsem velmi zklamán. Já se u toho prostě nesměju a to u sitcomu není úplně žádoucí. Typicky trapný americký humor, který mi nesedí, spíš mě rozčiluje, protože uráží inteligenci každého diváka. Krom toho chybí nápaditý děj a tak dále. No zkrátka mi tohle nesedí. Své kvality to jistě má, ale já je prostě nedokážu ocenit. 20% = 1/5 ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle čtyřlístek mám hodně ráda, proto mě zaráží negativní hodnocení většiny uživatelů. Grace, ženská s mužskou postavou , ale velkým srdcem. Will, taková princeznička, který si nikdy nepřizná, že je víc baba, než Grace. Nejvíc mám ráda totálně sobeckou Karen, která je věčně pod parou a naoko se tváří, jak jsou jí všichni ukradení, ale ve skutečnosti, by za všechny ostatní dala ruku ( spíše flašku) do ohně. Skvěle to všechno doplňuje hnidopišský Jack, pro kterého není dobré nic, co není gayské. Skvělý seriál na odreagování, nebo když se vám nechce na nudnou přednášku. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No příběh o homosexuálech tu opravdu ještě nebyl a dlouho asi nebude. Jako první díly jsem se velmi bavil a to až tak, že jsme tomu dal 4z5, ale další díly a série se tak nějak vtipem opakují a nic moc nového nenastává... Hahahaha.... smutné.. (či jak to je) Průměrné 3z5 ()

made1 

všechny recenze uživatele

Pro mě nepochopitelné, jak se někdo nemůže zasmát. ++++ Po nějaké době sotva ++, protože to jde stále dokola. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Blbost, krávovina a ještě jednou blbost. milion dílů tlachání o ničem, naprosto nesympatičtí herci. Gay / negay Will, uječená Grace, jejich totálně debilní přátelé, stupidní náplň epizod, co víc k tomu říci. Na televizní dopoledne mezi telenovelami jednoznačně vyniká, jinak se není čím chlubit. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho mnohem ale mnohem víc. Myslím že si to nikdy nekoupím ani nestáhnu, stačí to vidět v televizi, zbytečně by to zabíralo místo. Přijdou mi tam docela trapný fórky a rozhovory mezi herci. ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Po několika shlédnutých dílech musím říct že to není tak hrozný jak jsem si myslel, ale to že Will & Grace konkuroval americkámu stcomu Přátelé, to nechápu. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Není to úplně blbý. Pár dílů co jsem viděl, hm, ušly. Takže tak 50% a z nějakýho mě neznámýho důvodu se klanim k hvězdičkám třem, spíše než dvěma. ()

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama