Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Recenze (193)

penegal 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s Tomem R. - doplnil bych snad jen to, že postavy jsou skvěle vyrovnané a v seriálu se opravdu zaměřují na komedii, je to sit-com - od slov "situační" a "komedie" :-) Takže cílem je lidi bavit a nic jiného. Pro ty pomalejší (nejčastěji američany) je tam přidaný i "umělý smích" aby věděli, kdy se zasmát. Viděl jsem seriál v němčině, byl prima. Viděl jsem ho v češtině a byl dobrej. Teď se na něj dívam v původním anglickém znění a nemohu se dívat víc jak na tři díly v kuse, protože pak by to moje svalstvo (smíchové) asi nepobralo :-P Škoda, že už je seriál u konce. ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bych pouštěl studentům filmových škol na hodině s názvem "Jak nemá vypadat sitcom". Dva tupé nudné charaktery doplněné dalšími dvěma tupými poskoky se scénářem plným laciných homosexuálních oplzlotin a nudnými ději. Prima holt neví kam sáhnout pro kvalitní seriál. ()

Ja.cek 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle teď každodenní záležitost u snídaně. A musím říct, že se u W&G bavím víc než třeba u Přátel. Možná je to tím, že Přátele už x-krát opakovali. Ale spíš tím, že všechny čtyři hlavní postavy jsou prostě k sežrání příšerní a že je v každém dílu aspoň pár hlášek, u kterých se málem poprskám čajem. Neviděl jsem seriál od začátku (ale už se na tom pracuje), takže je možné, že rozjezd nebyl nic moc, ale série aktuálně vysílané nemají chybu. ()

IsaacClarke 

všechny recenze uživatele

No mě to prostě příjde zoufale nevtipné. A Gaye prostě nesnáším. Nevadí mi jiná sexuálni orientace, ale vadí mi přesně tenhle typ gayů/bab. Hnus a nuda. ()

MakinaB 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má prostě své homokouzlo :-D Oblíbená hláška: "Mluví na mě koláčky." "My nejsme koláčky, my jsme ořezávátko." ()

andrej2000 

všechny recenze uživatele

Vyrůstal jsem na tomhle seriálu...Moje mamka nedokázala pochopit, co na těch ,,teplouších" vidím.....Po nějaké době to ale zjistila...:-D...Za mě plný počet...Nedal jsem to ani Dexterovi, každopádně Will a Grace pro mě něco jako nostalgie...Dokázal bych se na to koukat pořád znova a znova... ()

numan 

všechny recenze uživatele

Jestliže mezi základní pravidla sitcomu patří kromě vlezlého dotáčeného smíchu taky to, že všichni herci jsou permanentně v křeči, neustále se tlačí na pilu, dialogy i děj jsou převážně o ničem, často se bezdůvodně chichotá, kvílí, ječí, poskakuje, zuřivě gestikuluje a huláká a humor (pokud nějaký vůbec je) je opravdu velmi prostinký a hlavně schematický až hanba mluvit, pak je Will & Grace dobrý sitcom. Ovšem dívat se na něj moc nedá. K tomu si přidejte účast zlatokopek typu Madonny nebo J-Lo a je vymalováno. Podotýkám, že nejsem homofob, protože http://www.csfd.cz/film/71112-queer-as-folk/ považuju za jeden z nejlepších "vztahových" seriálů, co kdy vznikly. ()

mirodevil 

všechny recenze uživatele

Will je nesnesitelná narcistická, pokritecká, nesympatická, totálně na facku přihulená růžovoučká a uplakaná rozhoďnožka a Grace jeden velkýýýýý americký omyl. Dle mě urážka inteligentních gayů. Dementní a vyblitej humor. Vše zachránila jen alkoholička, feťačka, pornoherečka, finanční magnátka a star Karen Walkerová. její hlášky mě doslova ničí. Ostatní je jeden velký grc. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Za úžasně cynickou Karen, která je snad jediným pozitivem tohoto jinak příšerně přetepleného seriálu, dávám jednu hvězdu. ()

trojkolka 

všechny recenze uživatele

Škoda tak slabého hodnocení, určitě bych se nebála tento seriál přirovnat i k přátelům. Sice má Will a Grace ode mě o hvězdičku méně, ale pořád je to vtipný sitcom, který má propracované postavy a skvělé prostředí. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Mam to jako vecernicek pred spanim,kdy potrebuju sledovat neco jednoducheho a nepremyslet u toho. Je to jeden z tech horsich serialu, ktery neni moc vtipny teda. Postavy Jacka a Karen jsou vylozene nechutne, debilni a otravne. Vetsinou je pak otravna i Grace. Navic jsem snad v zivote nevidela tak moc spatne skryvani tehotenstvi. To byl opravdu mega trapas, obzvlast, kdyz to mohli klidne zakomponovat do deje. Hlavne, ze v posledni serii to slo. Fakt debilita. K tomu mam u spousty temat dojem, ze to je kapku vykradani Pratel. Nakonec k tem poslednim trem radam. Jakoze wtf, osma serie byla jen sen, nikdo nemel deti ani partnery a pokracujeme zamrznuti ve stejnem miste, jako pred 11 lety?! Jim je uz skoro 50 a stale single, bezdetni a chovaji se, ze jim je porad 30. Katastrofa. ()

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama