Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Sice hodnotím po první sérii a několika namádkových dílech z jiných sérií, ale i tak musím říct, že jsem velmi zklamán. Já se u toho prostě nesměju a to u sitcomu není úplně žádoucí. Typicky trapný americký humor, který mi nesedí, spíš mě rozčiluje, protože uráží inteligenci každého diváka. Krom toho chybí nápaditý děj a tak dále. No zkrátka mi tohle nesedí. Své kvality to jistě má, ale já je prostě nedokážu ocenit. 20% = 1/5 ()

Procker 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se opet jednou pobavil pri cteni komentaru na CSFD. Ja fakt nevim... to vzdycky, kdyz je neco neotreleho a nejakym zpusobem noveho, tak to hned znamena, ze tomu dame nizke hodnoceni? A to, ze vam serial neprijde vtipny? Prosim, kde to jsme? Jenom tim, ze tento styl humoru je sofistikovanejsi a clovek u nej obcas musi zapremyslet (casto je v serialu odkaz na slavne osobnosti) prece neznamena, ze hned snizim hodnoceni?! Naopak jsem rad, ze nemusim jen tupe cumet "do bedny (ci monitoru)" jak nejakej omezenej couch potato. Jak to asi vyhovuje spouste uzivatelu na CSFD. Staci porovnat hodnoceni s jinymi servery a hned je videt, jak prizemne na tom "u nas" jsme. Nejprve jsem chtel dat 4*, ale po precteni komentaru demonstrativne jeste jednu * pridam. A hned se citim lip!!! ()

Reklama

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Status Kultovní seriál je úplně mimo mísu!!! Petka v hlavní ženský roli je např v XI. sérii nejvíce k popukání jen díky svému vzhledu !!!Jen doufám, že její rodina třídí odpad a nezahrabou ji někam do země,kde se bude rozkládat tak dlouho,než tvůrci začnou psát další sezóny téhle frašky sračky!!! Možná to Amíci žerou, možná to ve svý době svým způsobem glorifikovalo bukvice a bouralo tabuizované téma homosexuality a jistě seriál pomohl dodat odvahu výše zmíněné skupině lidí a jistě těchto lidí bylo spousta.....ale pro mě osobně to je jediná zásluha ,pro jakou si tenhle pseudositcom zaslouží uznání🖕 ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (27) - 57. ročník (za rok) 1999 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Eric McCormack, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean P. Hayes, 58. ročník 2000, 59. ročník 2001, 60. ročník 2002, 61. ročník 2003 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Eric McCormack, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Megan Mullally, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean P. Hayes, 62. ročník 2004 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Debra Messing, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Sean Hayes ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Dal by som aj viac, ale čím dlhšie som to pozeral, tým viac "o ničom" mi to prišlo. V posledných sériách už bola pre mňa zaujímavá jedine Karen a jej hlášky, vďaka ktorým dávam aspoň tieto 2*. I keď, pozeral som to v češtine, takže si uvedomujem, že možno na tom ten humor dosť padal, ale s tým momentálne už nič nenarobím ()

Galerie (1 901)

Zajímavosti (43)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Jack (Sean Hayes). (Duoscop)
  • V šestnácté epizodě páté série seriálu („Women and Children First“) si chůvu Jacka McFarlanda (Sean Hayes) Sissy Palmer-Ginsburg zahrála Demi Moore. (JoranProvenzano)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama