Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sexy hvězdy z Pobřežní hlídky vás opět pobaví! Chystají se na slavnost Oahu, aby vás pobavily jako vždy. Když se všichni z Pobřežní hlídky před svatbou setkají s Mitchovou (David Hasselhoff) snoubenkou (Alexandra Paul), vytuší, že něco není v pořádku. Krásky se pokouší Mitche varovat, ale nepodaří se jim ho přesvědčit a všechny se musí v rychlé akci snažit ho zachránit - a taky sebe - před jejími bezohlednými plány! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Po skončení seriálu Pobřežní hlídka, se žádný z herců nijak extra moc neupíchl, tak se byvší plavčík David Hasselhoff rozhodl, že povolá starou partu a spíchnou spolu nějakej ten filmeček, třeba bude mít úspěch a poslouží jako pilot pro nový seriál, to se však nestalo. Děj není vůbec důležitý, nebo snad někdo někdy sledoval Pobřežní hlídku kvůli ději, vělmi pochybuji, to proč měl seriál tak fantastický úspěch, je v obsazení velmi přitažlivých herců, pro mě jako muže, samozřejmě hereček. Takže tento televizní film není žádný zázrak, ale je zábavný a takový procento prsatic na jeden metr čtvereční, se jen tak někde nevidí. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Čeho je moc toho je příliš! Až na ten, pro mě překvapující zvrat ke konci, to byla hrozná nuda. Ale zas takové překvapení to nemohlo být, přece jsem nemohl čekat, že to bude nuda od začátku do konce. Kdo se chce podívat na staré známé silikonové krásky z Baywatch, tak ten má zde jedinečnou možnost. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Prostředí 5/10/// +pár známých tváří se tu najde, o postavách ani nemluvě, potěší Cary-Hiroyuki Tagawa, někdo by mohl říct, že se na to hezky kouká -zhruba první polovina je přehlídka silikonu, nudných dialogů a nicotného děje/// Jaj, natočit film, který po několika letech dějově navazuje na seriál, na kterém jsme jako malí vyrůstali (někdo by řekl, protože nebylo na co jiného koukat), nacpat do něj co nejvíce známých (pro ty co seriál neznají tak neznámých) postav a snažit se vytvořit ještě nějakou zápletku. Ehm, no dlouho jsem se rozhodoval mezi odpadem a jednou hvězdičkou, protože úroveň byla někde mezi mexickou telenovelou a tím co zbylo ze seriálu. Což vypadalo hodně špatně. Celé to zachraňuje zhruba poslední půlhodinka a v ní záchranná akce, která byla ještě na úrovni a dala připomenout dřívější atmosféře seriálu. Takže ještě se to dalo zkouknout, ale napodruhé bych tohle nechtěl a ani nic podobného a vlastně jsem si uvědomil, že z Pobřežní hlídky už jsem vyrostl./// Celkem 35%/// ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som mal rád a preto som nemohol opomenúť ani tento rozlúčkový špeciál, ktorý vcelku emotívne dáva dokopy tie najznámejšie tváre pôvodného seriálu a združuje ich vo svojom poslednom dobrodružstve. Dá sa povedať, že taký posledný výstrelok Hasselhoffa s cieľom čo-to ešte zarobiť. Navyše celé to snaženie dáva dole neskutočne primitívna dejová zápletka, ktorá bola miestami až smiešna. Takže zmiešané pocity, ale zároveň riadna dávka nostalgie. 45 % ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Celovečerní film jako derivát odvozený z úspěšného tv seriálu Pobřežní hlídka - parta z L.A. jede na Hawai, všichni známí jsou už poněkud starší ( asi patnáct let po premiéře ) ... to by nebyl hlavní problém, ten spočívá v tom, že je to ukrutně hloupé i na někoho tolerantního jako jsem já. Jednu hvězdu za všudypřítomné silikonové kočky, Hasselhoff musí zatahovat břicho tak má smůlu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama