Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Dracula konečně shořel na kříži, všichni mysleli, že je navěky mrtvý, to ale podcenili sílu pána upírů. Dva patologové totiž při zkoumání shořeného těla zjistí, že jde o upíra a začnou experimentovat. Krvavou koupelí přivedou Draculu opět k životu, protože chtějí odhalit záhadu nesmrtelnosti. Ani železná pouta ale nedokážou pána upírů zadržet, a jedinou záchranou lidstva je tajemný kněz a lovec upírů Uffizi, který je stejně nemilosrdný jako samotný Dracula! Krvavý boj opět začíná! (SPI Film)

(více)

Recenze (46)

Jordan 

všechny recenze uživatele

upíri sú zaručená téma, ktorá z filmu urobí buď štýlovú akčnú vec, alebo atmosférický horor alebo zmyselný krvák ale nie vždy to vyjde, pretože upíri sú zároveň jednou z najvyťažovanejších tém - v tomto prípade vznikol film bez napätia, atmosféry, motivácie nevýrazných hrdinov ktorých nepresvedčivé konanie nemalo hlavu ani pätu, kde chýbala šťava a základné remeselné zručnosti nielen fimové ale vo všobecnosti hororové - niečo z toho, niečo z toho, niečo z tamtoho, ale dokopy - nič ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ešte lepšie ako nemastná, neslaná Dracula 2000. Síce s menším rozpočtom, no to ako keby pomohlo atmosfére. Jason Scott Lee tu hrá postavu nie nepodbnú samotnému Bladeovi, no s tým rozdielom, že (prekvapivo) nepoužíva kung-fu, zato ako kňaz používa efektný ostnatý bič a vystreľovací kosák a vždicky sa zjavý v pravej chvíli. No a upíra ako odhrizne celú tvár svojej obeti som vskutku ešte nevidel. ()

Reklama

Procker 

všechny recenze uživatele

Plochý scénář, špatné zpracování a děj je neskutečně nudný. Film se táhne od začátku do konce bez zjevné známky něčeho zajímavého, či překvapujícího(vyjma pana na vozíčku). Ve filmu je dále mnoho chyb(blondýnka-upírka, která nesmí na slunce, ale přesto zabije policistu, který tam je) dále pak nesmyslné scény (upír má přes sebe přehozený provaz s mnoha uzly, ale dokáže je jednou rukou v mžiku rozvázat,i když je připoután k jakýmsi nosítkům). Tento film od hodnocení odpad zachraňuje pouze fakt, že jsem nedávno viděl Tunel smrti a ten je neskonale horší. 1*/20% ()

Stealth2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem svým očím...jednak samotný začátek byl pro mě jako ostraváka úplně šokující...Ostrava-Czech republic...pak nějaké jiné město a samé maso-uzeniny......a vlající český prapor....tak si říkám co že se z toho vyvine. No nestačil jsem se divit co všechno můžou lidi vymyslet za kraviny. Sledovat to do konce nemá smysl. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Upír nevrhá odraz, protože jeho obraz je v rozporu s Bohem - KARDINÁL SIGUEROS................... Příběh začíná v České republice ve městě Ostrava. Po celkem brutálním ostravském úvodu (škoda těch koček) se přesouváme do New Orleans o dva měsíce dříve. Zde vlastně navazuje příběh na předcházející děj filmu Dracula 2000. CITÁT - Výprodej po požáru, kam s ním?................... Strašná škoda, že velká část tohoto příběhu se vesměs odehrává v jedné místnosti a jeho podstatou jsou dlouhé dialogy. Děj si sice sem tam někam odskočí, ale jan na malou chvilku a pak se hned vrátí do již zmiňované místnosti. CITÁT - Dokud nevěřím na Smrt, tak se s ní nedokážu vyrovnat........... Tak tedy, nic moc. Strašná hudba, celkem nuda, kamera nepředvede žádný zázrak a příběh pokulhává jako tělo upíra bez krve a šťávy. CITÁT - Soudit mě bude Bůh a ne vy............ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Jason Scott Lee byl v roce 2003 nominován na cenu DVDX AWARD za film DRACULA2: VZKŘÍŠENÍ (Dracula2: Ascension) v kategorii "nejlepší herec v DVD premiérovém filmu". (Lynette)
  • Natáčení filmu probíhalo v Rumunsku v lokalitách Sibiu, Bukurešť, Rasnov, Sighisoara, Zarnesti a Transylvánie. (GASTON73)

Reklama

Reklama