Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V blízské budoucnosti. Otec Uffizi (Jason Scott Lee) a jeho pomocník Luke (Jason London) cestují do vzdáleného, válkou zničeného Rumunska, aby zachránili dívku Elizabeth a skončili s hrabětem Draculou (Rutger Hauer) jednou provždy. Během cesty narazí na televizního reportéra a armádu vesničanů snažících se potírat vzrůstající počet upírů, kteří sužují jejich zemi. (SPI Film)

(více)

Recenze (34)

Terva 

všechny recenze uživatele

V úvodních titulcích můžeme sledovat události s předešlého příběhu. Stejní herci i štáb, jen Dracula zaznamenal opět změnu. Zde ho hraje Rutger Hauer. Děj začíná v Berlíně časově datované do blízké budoucnosti. CITÁT - Jdi k Čertu, Flanďáku!!!...... Poté zamíříme do Rumunska Draculova domova. CITÁT - Tady se všichni bojí všech.................. Trochu to tu tvůrci přehánějí a z Rumunska si dělají srandu. Jejich vize budoucího Rumunska je velmi směšná a neuvěřitelná. V prvním filmu Dracula 2000 jsem se chvilkama chtěl i bát, ve druhém Vzkříšení byl dobrý námět, ale zde v Odvetě mám chuť se furt smát. Dějová linie je příšerná a hudba strašná. Povedené jsou gore scény, to se musí uznat, ale film to nezachrání. CITÁT - Ty, jsem mrtvej!!!.............. Nakonec to beru jako podprůměrný příběh, který mohl být mnohem lepší. Tři hvězdy jsou velmi vydřené a možná i změním na dvě. CITÁT - Král je mrtev, ať žije král................... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že príšerný DRACULA 2 má takmer rovnaké percento ako D 2000, takmer som skolaboval. A keď vidím, že D 3 má momentálne 38%, mám chuť na harakiri. Nenechajte sa oklamať! Dracula III je dôstojné pokračovanie dvetisícky. J.S.Lee tentoraz naozaj pôsobí ako ten správny motherfucker a jeho sarkastické úšklaby skvelo film odľahčujú. Rovnako prekvapivo dobre hláškuje jeho kolega a Dracula konečne vyzerá na úrovni. Vo finále je niekoľko fajn prekvapení, ktoré potešili (aj keď trochu iným spôsobom) takmer rovnako ako rozuzlenie prvej časti. D3 sa na nič nehrá, príjemne sa na to pozerá. Na úrovni posledných Carpenteroviek - UPÍRI, DUCHOVIA MARSU... ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Z celé Lussierovi trilogie nejlevnější a nejhůře zahraný film. Proč mu teda dávám ze všech dílů největší hodnocení? Právě pro svoji nechtěnou zábavnost. Chudáci rumuni. takhle jsem vlastně rád že se většina nízkorozpočtových hororů točí u nich a už né v česku. Prootže to jak zde byli prezentováni! No Dracula III je tak špatný až je důstojným nástupcem Howling III natáčeného v Československu. Vůbec s touto vlkodlačí kuriozitou má hodně společného. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, ze som trochu zmeteny z tychto pokracovani Dracul. Videl som Coppolovu Draculu a taktiez Draculu 2000 zo sucasnosti, ktore ma pobavili na 80%. Ale co uz bola toto za blbost? Scenar nudny, dej nudny, obcas nejaka krvava prelievacka, strelby v tmavych chodbach so zapnutymi stroboskopmi, prostredie este nudnejsie a k tomu este nahravala hudba, ktora mi tiez liezla na nervy. Kam az zasiel Rutger Hauer, ze zobere vedlajsiu ulohu v ultralacnom becku alebo cecku? Slabota. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice druhý díl, ale tenhle je o dost lepší, navzdory zdejšímu hodnocení, než Dracula 2000, který byl naprosto debilní a nudný. Dracula III je béčkovou záležitostí s podprůměrnými herci a slabými triky. Avšak oproti jiným hororům s daleko vyšším rozpočtem, Dracula III nenudí a baví svým béčkově zábavným příběhem, neustálou akcí a vcelku sympatickými herci. Škoda, že neměli více prostoru veteráni Scheider či Hauer, který by film ještě o kus jistě zvedli. Pro mě se jedná o překvapení. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo od října do prosince 2001 v Rumunsku, konkrétně v lokalitách Transylvánie, Rasnov, Sibiu, Sighisoara, Zarnesti a Bukurešť (GASTON73)

Reklama

Reklama