Reklama

Reklama

Recenze (5)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál zraje jak víno. Každá dalsi episoda je lepsi a lepší, a tenhle konec až na pár detailů je luxusní, že by možná mohl v některých situací předčit i twd. Jen se bojím zakončení, protože tam je tak 5 věcí který jsou rozjednaný a bylo by fajn je dokončit. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem by to šlo, ale Republiku hrozně oslabují, z jejich vojáků dělají úplné hlupáky, kteří nic netrefí a jsou horší než stormtroopeři ve Star Wars. V závěrečné pasáži je měli nahrané a mohli všechny hrdiny postřílet. Ne že bych si přál, aby se to stalo, ale tak scénář mohl dát hrdinům větší výhodu a ne je postavit opět do bezvýchodné situace, kdy se víceméně z toho všichni vylížou. Uvidíme co finále. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je přesně ono. Stále spousta času a pak tu máme předposlední epizodu a miliardu věcí nedořešených. Pokaždé když promluví tlustá machna, hodnocení jde dolů. Celý blok “hledáme antibiotika” je prakticky vycpávka a “vedlejší”. Scény s “jizva-pipkou” jsou tragické. Její schopnost hraní je opravdu nula. Jak se sebou neustále ošívá, když mluví s “helmet-hair” je opravdu k popukání. Scéna s globusem debilní, ale povedená. Hodnocení, ale komplet podělala až scéna cca 10 minut před koncem. To byl jeden vrchol retardace za druhým. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama