Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iris a Hope dostanou tajnou zprávu od svého otce, která je varuje před nebezpečím. Do jejich komunity přijede budoucí spojenec, ale sestry na něj mají odlišný názor. (Doomcourier)

Recenze (15)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zbytečný spinoff, který působí strašně hloupě a infantilně, skupina dětí je (zatím) hrozně nezajímavá, příběh takový nijaký a asi se to seriálu úplně vrhat raději nebudu... ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 30 minut jsem se nudil a nedokázal jsem se vžít do děje, nicméně flashbacky byly zpracovány skvělě a konec byl takový průměrný. Nesouhlasím s většinou uživatelů, že všechny postavy jsou nesympatické. Hope zatím vypadá v pohodě, dvojice kluků je taky v pohodě a jediná Iris mě někdy štve. ()

Davidkkk

všechny recenze uživatele

World Beyond je přesně takový, jaký jsem očekával… totálně zbytečný. Nesouhlasím s nadměrným ždímáním komiksové předlohy Roberta Kirkmana a stojím si za tím, že to, co lze vidět v seriálech Fear the Walking Dead a této teenagerské novince, nám měli tvůrci naservírovat v jednom jediném původním The Walking Dead. Osobně mám v plánu World Beyond dokoukat už jen díky tomu, že to bude díkybohu mít pouhé dvě série a ke konci by mělo dojít k jakési konstelaci celého zombie světa. Bál jsem se ústřední čtveřice hrdinů a mé obavy byly oprávněné. Duo sester je celkem v pohodě, ale jakmile se na obrazovce objeví nechutní mastní nerdíci, měl jsem chuť to vypnout a už nikdy pilotní epizodu nedokoukat. Jediným vyloženě zajímavým charakterem je záporačka, což není žádné překvapení, protože s těmi bylo v tomto univerzu vždy naloženo brilantně. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele

5/10. Musíte to brát s nadhledem, že to začíná. První epizoda byl celkem průměr a rozhodně nehodlám s tím přestat. Postavy celkem sympatický a příběh zatím říct nemůžu, ale doufám, že přišli s originálními nápady. Konečné hodnocení 3 hvězdy ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úplně špatný to není. Ono zase treti seriál twd musi byt v něčem jiný. Tady je aliance na scéně jsou děti apokalypsy a vypadá to, že se jedná o tripshow, což by mohlo znamenát zajimave prostředí a hutnou zombie atmosféru. Tak uvidíme ()

mikki089 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím první díl příliš nenadchl. Divák, co sleduje The Walking Dead, by jen těžko zvládl spojit ten to seriál právě s TWD, pokud by v názvu právě nebylo TWD (World Beyond). Jediné, co TWD: World Beyond spojuje s celým TWD, jsou zombíci. Kdyby se v dílu vůbec neobjevili, nedalo by se toto považovat za The Walking Dead. Celý první díl mi vůbec do post-apokalyptického světa nezapadal, sledovat se to sice dalo a jsem zvědavá, jak seriál bude pokračovat, ale zatím z celého TWD universe je tento spin-off nejhorší. Herecké výkony jakž takž ujdou, ale žádná sláva to není, hlavně Aliyah Royale, která ztvárňuje Iris Bennet, příliš autentický výkon nepodala. Samozřejmě plánuji sledovat i nadále, možná se to zlepší, v co i doufám, ale zatím nic moc. ()

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná parta nesympatických náctiletých, samozřejmě řádně genderově a rasově vyvážená, která pouze parazituje na světe WD, ale jinak je to naprosto hrozné a nekoukatelné... ()

ScarFace_V8 

všechny recenze uživatele

Tak už je to tady! Třetí sezóna Life is Strange… ou počkat… Cože? To je The Walking Dead?! No dobře. Velká zlá čarodějnice, jejíž organizace „Lidová republika“ 'unesla' hlavním holkám příběhu tatíka pro dobročinné účely výzkumu a my jim to co? No my jim samozřejmě nevěříme! Ano je to ta samá organizace nakousnutá už v originálním TWD… sakra, začínám mít velké obavy co tam čeká na Ricka Grimese v trilogii, která mi momentálně přijde, že nikdy nevznikne. Příběh vysílá čtyři děcka (Columbus ze Zombielandu nedodržující kardio, princeznu Rebelku, Emoboye a malého Sherlocka) do světa, se kterým má i Daryll Dixon problém. Fakt nevím, co si mám myslet. Jako asi na to budu koukat. Zombíků přece nikdy není dost. Vnitřnosti a brutalita tam jsou taky. Do toho první díl nasadil pár zajímavých plot-twistů. Asi to bude dobrá sranda/srajda. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duch z dílů TWD se přenesl i zde... Moc keců málo akce... Ale na pilotní díl byl že je to daleko lepší než předchozí spinn Fear... Samozřejmě zde vidíme šest (+ plus paní republikou, která se asi objeví i v dalších dílech) naprosto nesympatických postav (ty co vypadají jako pro další průběh hlavní)... Výjimka vypadá jen Hope ale uvidíme v jakých stopách dál půjde... Každopádně bylo asi naznačeno co se bude dít dál a holky měli pravdu... ()

martty_69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to začátek. Je to zvláštní. Postavy spíš na pár facek. Ale sakra, něco do sebe to má a s přihlédnutím ke konci dílu se dá snad i říct (nebo si to všichni aspoň přejeme), že se tu rýsuje něco originálního ze světa TWD. ()

Film2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť slabá a ukecaná epizoda, na úvod seriálu a predstavenie postáv úplná slabota, nič sa v nej nedeje, ale koniec epizódy vám dá ako taký dôvod pokračovať ďalej, zvedavosť sa nakoniec dostavila ()

Reklama

Reklama