Reklama

Reklama

The Walking Dead: World Beyond - Season 1 (2020) (série)


The Blaze of Gory (S01E02)

(epizoda)
Ukázka z filmu 2

Obsahy(1)

Skupina pokračuje ve své cestě a musí se vyrovnat s realitou života za zdmi své komunity. Při pronásledování skupiny je Felix nucen čelit nechtěným vzpomínkám. (Doomcourier)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (9)

RedEagleSK odpad!

všechny recenze uživatele

Ač po každé mé recenzi na csdf čelím ve své poště celé řadě fundovaných psychoposudků, erudovaných výkladů pičovin o historii mého bytí a mé osoby, a fiktívnímu amatérskému výkladu mého životopisu nedá mi to, a opět se podělím se svými dojmy z dalšího skvostního seriálu. Je to vskutku zábavná podívaná. Čtyři hobiti dlouhej širokej černej a mastnovlasej putují po prdelozemi a lamentují nad tím jak prý všichni lidé během nasledujících 15 let vymřou, páč ačkoli mají všichni plně funkční penisy a kundy tak je jim to na nic páč všichni muži jsou tu buzny a všechny ženy jsou tu krajně levicové frygidní emacipované feministky, tudiž možnost zašukat si je tady mizivá. Aby toho nebylo málo všichni dosponují inteligencí a charismou libovolného člena české epidemiologické komise, tudiž je jasné že již brzy všechno lehne popelem. Jediný kdo v téhle krajně levicové a krajně zženštilé komunitě délá ramena je obtloustlá Bordelmáma vůdkyně Lidové komunistické republiky.. ehm no dobrá to komunistické tam není ale všem je nám jasné že kdyby to tvůrcům bylo dovoleno to slovo by tam s láskou dali. Děj seriálu je předvídatelný jak věčeře pri svíčkách v cigánském paneláku a ač mne osudy těchto individuí zajímají asi tak jako opuštený rezavý hovnocuc na kraji vesnice, sleduju tohle vše pouze proto páč jsem zvědavěj zda se na konci seriálu dozvím že za apokalypsu a za všechno může Donald Trump a toxicky maskulinní bílí muži. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec to není špatný. Když jsem viděl hodnocení, čekal jsem něco horšího, ale tohle se dá. Jasně level je někde jinde než u původní Twd a ftwd, ale i tak. Tento seriál se zaměřuje na z.a. z jiného úhlu a pohledu. Takže je třeba předchozí seriály nějak odlišit a neporovnávát. Co se týče čistě twd wb tak ano, hodne dialogů, málo akce, a příběh se sune vrlice pomalu, ale jsme na začátku a trip zombie apokalypsou a parádní kulisy a ten makeup zombie, to je paráda, je vidět, že už mají neco zasebou, tak to celé mě, jako fanouška z.a. celkem uspokojuje. Je to sice nuda, ale zajimava nuda s překrásným prostředím. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po dvou dílech to vzdávám...sice bych mohl ještě chvíli počkat,jestli se World Beyond nestane zajímavějším,ale upřímně tomu nevěřím a ztrácet čas s touhle nevýraznou nudou,která se jen snaží podojit zajetou značku dál nehodlám...40% ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama