Reklama

Reklama

The Walking Dead: World Beyond - Season 1 (2020) (série)


The Tyger and the Lamb (S01E03)

(epizoda)
Trailer

Obsahy(1)

Hope se rozhodla odlákat skupinu „Duťáků“ spuštěním nedaleké sirény. Silas se musí vypořádat se svojí minulostí. (Doomcourier)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

fisus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhém díle jsem si myslel, že tenhle seriál by nemusel být takový průser. Po třetím díle mám pocit, že to bude pořádně velký průser. Naprosto nesympatické postavy, tuna keců okolo, a to, co se tam řeší, by snad lépe pasovalo k 13 reasons why než sem. Jednu hvězdu dávám za to, že jsem si našel další výraz pro zombí, a to sice Oškliváci. V průběhu všech tří seriálů Walking dead tu byli: Chodci, Strážci, Poddrňáci, Vrrčáci, Rozpáranci, Shniláci, Duťáci a kdo ví, kolik výrazů jsem už zapomněl. ()

Reklama

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku akce opět nevyváží psychické problémy dětí a dospělých... Tři ženská áčka se sejdou na scéně (Alexa, Aliyah, Annet), ale že by někdo vynikal to se zatím říct nedá... A opět také vidíme klišé TWD, děti se dva díly vyhýbají zombíků a stačí jedna akce a teď to bude lítat oči, ruce, nohy, hlavy... ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se něco začlo dít, po celou dobu epizody jsem seriálu obětoval všech 100 jednotek pozornosti. Na původní TWD nebo FTWD to samozřejmě nemá, ale koukatelné to je. Hudba byla skvělá. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to definitivní... 4 vypatlaná děcka a jejich duševní problémy otravují vše... jdou hořící skládkou (nedusí se, otravu neřeší), bojí se "zabít" cokoliv co chrčí okolo a scény (kdy se bojí), prokládají žvaněním. Nepomáhá ani o dvě třídy lepší/inovativní přístup k maskám mrtvoláků (minule úl, teď plynová maska). Celkem mě baví duo buzna-ruska, která má nadpřirozené schopnosti (nebo jsou geniální stopaři a mentalisté). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Silas (Hal Cumpston) poslouchá ve sluchátkách píseň „Queen Of Hearts“ od Fucked Up. (Duoscop)

Reklama

Reklama