Reklama

Reklama

The Walking Dead: World Beyond - Season 1 (2020) (série)


The Wrong End of a Telescope (S01E04)

(epizoda)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Skupina se dostane do blízké budovy střední školy a představují si, jaký byl život před pádem civilizace. (Doomcourier)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (7)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál má jednu neskutečnou výhodu. Opravdu parádní kulisy, vynikající makeup zombie a trip po usa v zombie apokalypse, to už samo osobě zní lákavě. A při spojení těchto faktorů vznikají pro milovníky zombie apo. žně. Všichni tady plácají jak se to twd a ftwd nevyrovná, to je pravda, ale taky je nutno si přiznat, ze tam už jde z.a. do pozadí a vznikají intriky, problémy v mezilidských vztazích apod. Vzpomeňme si na twd a 3 řadu. Proto se mě toto celkem líbí. Je to nudnější málo akce, ale ty priority, který jsem vyjmenoval na začátku tvoří parádní atmosféru. Takovou tu realisticky pojatou, zajímavou. Zkrátka jakejsi opuštěnej svět, kde v pekle už není místo a tak mrtví bloudí po zemi. Proto to vůbec není špatný. Proto 3* i když by si to prostředí zasloužilo víc a proto jsem zvědav na dalsi díly. Tenhle 4 utekl jak víno a kdyby nebylo tolik, koukám dál. Na postavy jsem si zvykl, není nikdo oblíbený ale ani nemám nikoho nerad, takovy průměr. Takže ted už můžu koukat bez obav, že to bude utrpení. Není je to cajk. ()

Cermbo odpad!

všechny recenze uživatele

V nadějích, že se World Beyond postupem času zlepší, nás realita přesvědčuje o opaku. Úmorná a nezáživná podívaná totiž pokračuje. Naopak v tomto duchu se ponese nejspíše i zbytek série. Musel jsem se opravdu přemlouvat, abych vůbec dokoukal tento díl. ()

Reklama

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda byla opravdu nudná. Doufám, že se to příště zlepší. Scény, kde se ukazovalo, jak svět vypadal před apokalypsou, mně připomněli hru Metro 2033, takže dávám jednu hvězdu za trochu nostalgie a druhou za masky a soundtrack. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda pokračuje... důvod proč tohle vzniklo nepochopím (a proč to má mít víc než jednu řadu). Přemýšlím, že co by mohlo vše ještě zhoršit je max nějaký artový experiment (náznak u tance v tělocvičně by tu byl)... ultra retardace ve formě "dobiju ho pěstičkama" nasadila všemu korunu. Každopádně nejhorší z 3 seriálů bez diskuze. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama