Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katarina je úspěšná manažerka středního věku, jejíž život je téměř dokonalý. Má chápavého manžela, dvě děti, krásný dům a v práci se jí daří. Na narozeninovém večírku svého manžela poznává mladou a ambiciózní Maren, s níž si okamžitě padne do oka, ale jen do chvíle, než se Maren objeví ve firmě jako její nová asistentka. Ženy spolu zpočátku soupeří, ale časem jejich vztah přerůstá v lásku a Katarina má před sebou těžké dilema, kdy se musí rozhodnout, jestli poslechnout rozum a vzdát se Maren, nebo poslechnout srdce a vzdát se pro lásku všeho. (playboxguest)

(více)

Recenze (3)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný lesbický průměr...:). Kouknout se na to dalo, nicméně musím říct, že pokud se jedna o něco starší žena zakouká do mladší nebo jinak řečeno mladší svede tu straší, která má navíc (skoro jakoby samozřejmě) manžela a děti, je to takové trochu zvláštní; no a ten závěrečný pracovně-milenecký propletenec v té firmě, kde obě pracovaly, jsem ne zcela pochopil. No ale to nevadí, o to v první řadě nešlo. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příběhově hodně podobné filmu An unexpected love, ale na rozdíl od něj svižnější, zajímavější i zábavnější. Lehce nadprůměrný film jak na televizní tvorbu, tak na tu německou. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama