Reklama

Reklama

Jistě, pane ministře - Série 2 (1981) (série)


Kvalita života (S02E06)

(epizoda)
  • Velká Británie The Quality of Life (více)

Obsahy(1)

Jednou z vlastností (ne-li dokonce tou nejdůležitější!), která je pro výkon ministerské funkce nezbytná, je schopnost vždy a za každých okolností ze všeho se ctí vybruslit. Jim Hacker se v tomto směru musí pochopitelně ještě hodně učit. Naštěstí má ovšem pořád k ruce (nebo za zády?) svou šedou eminenci. A Sir Humphrey už dokáže dohlédnout na to, aby se „jeho" ministr v nějakém tom maléru neutopil. A že by takových příležitostí bylo v každodenním provozu ministerstva víc než dost! Jako třeba právě teď, kdy se ministr zase jednou ocitl mezi dvěma mlýnskými kameny. Tím jedním je městská školní farma a tím druhým nová kancelářská budova banky... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Noviny Sun si výslovně přály, aby si Vás mohly s osly vyfotit." Je skvělé, když to ministr myslí dobře, ale podepsal ten oddíl 7, pododdíl 13, což je rozhodně víc než zákon. Tady to proradný tajemník sir Humphrey zkrátka zahrál dokonale, takže se z ministrových "nevhodných" rozhodnutí brzy staly jen dočasné nezdary státní správy. Tak to má být a dementní sir Desmond Glazebrook tomu dodal tu správnou finančnickou šťávu. Já jsem prostě rád za zjištění, že finančníci si s našimi penězi hrají nezatíženi odborným vzděláním. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ministr něco přislíbí, ale státní správa chce tomu jinak. A tak se ministr snaží vyhovět všem. Mám takový dojem, že něco podobného jsme už viděli, nicméně celý díl je úroveň vtipu na vysoké úrovni. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mimochodem, včera jsem v televizi viděl vašeho šéfa, jak se mazlí s králíkem...co to tam chtěl podporovat? .. Hledá voliče i mezi hlodavci!" - "No, to se podaří jen málokomu, aby se v průběhu čtyřiadvaceti hodin stal Františkem z Assissi i Janou z Arku!" ()

Reklama

Reklama