Reklama

Reklama

Epizody(7)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jde o to, že tradiční alokace exekutivních pravomocí byla vždy determinována tak, aby právě úřadujícího ministra oprostila od veškerých administrativních banalit." Ano, přesně o to jde a je to hrozná sranda. Zejména díly Konečné rozhodnutí a Stahují se mraky jsou skvělou trefou do špinavé politické hry a to mne vždy potěší. Ovšem prohra snaživého ministra se svým stálým tajemníkem v poměru 1:6 je alarmující. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dodnes si pamatuji, když jsem viděl první sérii prvně. Byla to prostě pecka. A svoje kouzlo si zachovala stále, neustále se k ní vracím. A některé hlášky jsou prostě víc, než legendární. ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě, pane ministře jsem si dlouho odkládala s tím, že takový kult si jednou musím pustit a že to bude jistě velká bomba. Takže jsem měla asi moc velká očekávání, která první série určitě nenaplnila. Ano, místy je to vtipné, místy (smutně) pravdivé, sira Humphreyho bych označila (ač/protože sama tak trochu úřednice) za ukázkově napsanou a zahranou úřednickou krysu. Zatím v tom ale nevidím až takový klenot s hlubokými pravdami a přesahy, je to na mě mnohdy až moc ukecané, někdy nudné, statické, přijde mi, že zrovna na tomto seriálu je zub času docela znát. Uvidíme, jak budu vnímat další série (jestli se do nich někdy pustím). Zatím 60 %. ()

Zajímavosti (3)

  • Během 23. minuty, kdy spolu hovoří Sir Huphrey Appleby (Nigel Hawthorne) a James Hacker (Paul Eddington) v pracovně, se Humphreymu během jedné scény změní kravata z červené na puntíkovanou a poté zase zpět na červenou. (Chegi)

Reklama

Reklama