Reklama

Reklama

Jistě, pane premiére - Série 1 (1986) (série)


Premiérův projev (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie The Ministerial Broadcast

Obsahy(1)

Jima Hackera nikdy nenapadlo, že by jako premiér mohl mít méně práce než dřív. Ale ono je to vlastně přirozené, že, když nemá na starosti žádné svoje ministerstvo... Nevadí, alespoň se může celou vahou své osobnosti položit do prosazování svého plánu, kterým hodlá zabít hned několik obtížných much najednou. A jaký že je ten jeho „Velký plán"? Inu zcela prostý, jako ostatně všechny geniální věci: zavede všeobecnou brannou povinnost. Předběžné oťukávání stranických kolegů jej přesvědčilo o tom, že jejich podporou si může být jist. Takže teď už zbývá jediné: oznámit tuto úžasnou novinu národu... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Myslím, že v tomhle stadiu do toho pravdu nemusíme zatahovat." Pravdou totiž je, že Rusové vědí o tom, že Británie nemá žádnou obranu a Britové to netuší. To je skvělé, takže jim koupíme drahou jadernou hračku. To mě pobavilo, ale příprava premiéra pro televizní vystoupení byla celkem nudná. Pak však přišly na řadu principy, nicneříkající projevy a zmanipulované průzkumy veřejného mínění, v čemž tento seriál nemá konkurenci. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šáškárna s technickým řešením problému mi už přišla lehce přehnaná, mohla být mírnější. A i dějovosti zde bylo poněkud málo, byť mi přijde, že prostor věnovaný nacvičování projevu byl akorát. ()

Reklama

Reklama