Reklama

Reklama

Pokémon: Mewtwo vrací úder – Vývoj

  • Japonsko Pokemon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash, Misty a Brock přijmou pozvání od záhadného trenéra a setkají se tak s uměle vytvořeným pokémonem Mewtwoem, který už se nemůže dočkat prvního souboje. (Netflix)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (26)

Olík 

všechny recenze uživatele

Je mi téměř čtyřicet a ještě před čtvrt rokem jsem maximálně znal pojmy jako Pikachu, Bulbasaur a možná ještě, že nějací Rakeťáci mají nějakou kočku. No, uběhl onen čtvrt rok, já běhám s mobilem po vesnici, chytám pokémony a s dcerami usedám před televizní obrazovku, abych byl svědkem jak Mewtwo vrací úder. A jak ho vrací? Zkrátil bych to asi takto: ponuře-veseleji-ponuře-happyendově. Ja vidno z mých prvních vět, tak původní seriál mne minul a to docela fest, ale z toho mála, co jsem zaregistroval, tak tento celovečerák si oproti němu brouká temnější popěvek a není úplně určen nejmenším a těhotným ženám. Relevantnější by asi byl názor skalních fanoušků, kteří s pokémony jedou už dekády, ale za mne zatím ani jeden z nových filmů (ještě Detektiv Pikachu) vyloženě nehodil pokeball přesně. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem viděl původní film minulý rok tak můžu porovnávat. V podstatě zbytečný remake (jak jedničky tak pokračování co vzniklo kdysi taky) , který nepřináší kromě jiné animace nic nového (ani ta není nic tak úžasná, že bych ji chtěl vidět znova) jediné jiné scény jsou tam ty, že na ten ostrov pomůžou Ashovi a kamarádům rakeťáci v lodi ve tvaru Laprasa zatímco v původním filmu se tam dostal na Laprasovi tuším a to, že na začátku bojuje z jiným trenérem než v původním filmu . Už to nemá takové emoce jak předchozí film tam , když ty pokémoni brečely bylo to dojemné tady vůbec nic to samé osud Ashe na konci. Navíc jsou zde takové píčoviny jako to, že Misty a Brock jsou bratr a sestra což teda nejsou a nikdy to nebylo ani naznačeno (nevím jestli je to chyba toho co to daboval nebo ne ) . ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Remake, jehož smyslem je zjevně přiblížit se vizuálem současným herním titulům a trochu i Detektivu Pikachu, jemuž je (už původní film) svým způsobem prequelem. Pro fanouška první generace fajn nostalgie bez přidané hodnoty, rozhodně doporučená ke zhlédnutí spíše v originále, neboť dabing je příšerný a překlad stojí za takový pendrek, že si ani nikdo nedal práci s původními překlady reálií. Město Pallet? Bože můj. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Jako malý capart jsem byl na původním kresleném filmu v kině. Pamatuji si z něj jen útržky, do srovnávání s novou verzí se tak pouštět nebudu. Na rozdíl od detektiva Pikaču to pro mě příjemná nostalgická jízda nebyla. Děj je primitivní, dialogy debilní a animace má své lepší momenty, ale vesměs na mě působila jako béčková videohra. Posledních 30 minut jsem doslova protrpěl nudou. 30% ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

První Pokémon film jsem viděl naposled někdy před cca patnácti lety a pak samozřejmě po letech dneska, když jsem si řekl, že si jej pustím předtím, než se vrhnu na samotný remake. No, musím říct, že jsem zklamaný. Jediné dobré vtipy, které původní verze měla, tvůrci vystřihli a většina nových dialogů dělá z postav o něco větší idioty. Jasně, nasvícení a voda vypadá ve filmu dobře, ale to kvůli kvalitním programům dnes zvládne každý animátor. Jednotlivé modely však zdaleka nevypadají nijak pěkně a i ona samotná ruční kresba dává Pokémonům daleko lepší texturu. Změnu vzhledu několika postav upřímně nechápu, ale proč ne. Ve výsledku jde ale o úplně zbytečný remake, který nepřináší vůbec nic nového a jednotlivé scény v něm nedosahují kvalit originálu. A to jsem ještě nezmínil ani ty zbytečně svítící útoky. Fakt hnus. 45% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • První film o Pokémonech natočený v CGI. (LUKICKK)
  • První projekt ze série Pokémon, který je původním filmem společnosti Netflix. (LUKICKK)

Reklama

Reklama