Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je problémová dospívající dívka Katie (Calli Taylorová) odsouzena k domácímu vězení, zamiluje se do pohledného mladíka jménem John (Travis Burns), který se právě přistěhoval do sousedního domu. Přestože jejich vztah zpočátku vypadá nevinně, Katie je stále více přesvědčena o tom, že John zdaleka není takový, jak se na první pohled zdá. (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

V krátkom čase po The Wrong Mommy ešte jeden nízko kvalitný film od režiséra D. DeCoteaua, „majstra“ takýchto vecí. Tisíckrát použitá a videná šablóna príbehu, ploché a mnohokrát nie príliš uveriteľné herecké výkony a nie úplne vydarené ukončenie filmu (príbehu). Hlavná postava Calli Taylor z nejakého dôvodu mi v tomto filme príde strašne nesympatická (možno kvôli charakteru postavy, čo hrá). V danom štýle s danou tematikou existuje niekoľko lepších výstupov. Osobné hodnotenie: 38% (odpad!) ()

MT_Y

všechny recenze uživatele

A já tyhle typy thrillerů mám rád, bohužel nemám na ně moc štěstí, každopádně mě se film líbil. Téma "posedlost kluka k holce" vlastně je svým způsobem okoukany a teoreticky nic nového se tam asi už vymyslet nedá, ale na takový pohodový večerní koukání proč ne. Teda tenhle snímek oproti jiným s touhle tématikou, je trošku dost osekaný a svým způsobem pěkně to začne, ale hrozně rychle skončí, to je docela chyba a chtělo by se to trochu tomu zpracování víc věnovat... Ale jak říkám já tyhle typy filmu mám rád takže... 7/10 - 4 hvězdy ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jak vidno David DeCoteau se už asi vykašlal na točení laciných hororů pro 4% menšinu – namakaní hošani v bílých slipech už ho nerajcují, no a tak se vrhl na laciné televizní thrillery s obšlehnutou zápletkou, kterých existuje už celá řada. Tady si na pomoc vzal celkem pohlednou Calli Taylor – smůlou je, že ta holka zas až dobře hrát neumí, ani se nesvlíkla – takže podprůměrný příběh nezachránila ani tak. Až jsem se zděsil, jak teď vypadá kdysi docela atraktivní Vivica A. Fox (to je hnus velebnosti). Vzhledem k otevřenému konci očekávám další pokračování krutopřísného namakaného souseda, který vraždí pro zábavu, dává lidem do bytů kamery, jichž si nevšimne leda tak slepec a je takový debil, že holku co má domácí vězení a lokátor na noze vytáhne pryč od baráku a sám tak upozorní policajty. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Problemova divka jiz zemrel otec se zamiluje do zahadneho mladeho souseda nadsamce. Je to zrucne natocena rutina na tema "miluji psychopata". Viz napriklad 8 let stara pisnicka od jedne ze Spice girls Criminal. Potom co Katue v zachvatu vzteku napadne ucitelku , ma domaci vezeni . Nejdrive nevite kdo zahadny soused je, ani umysly Katie. Protihracem Katie je Amatha. Matka Katie se zoufale snazi napravit s ni rozbity vztah. Je zde vedlejsi zapletka Johnova obchodniho partners Franklina Danielse. Ta je zcela nezapojena do hlavni zapletky a Franklin je zabit, aniz by mel dopad na pribeh. Celkove je to celkem zabavny kousek s nevyuzitym potencialem. Udrzuje stale pozornost divaka, aby neztratil zajem. Nepustite si ho ale dvakrat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby som bol majiteľom HBO, tak by som svoju značku takto neriskoval. Najprv sa dlhé desiatky sekúnd pozeráme na akože vymakaného cvičenca a následne vidíme, ako umelé dievča so štyrmi kilami makeupu po pár sekundách od zoznámenia nemá problém chlapcovi dať takmer všetko. Aj by dala, ale nie je to erotický film, tak to preskočili. Film vo svojich absurditách ale pokračuje a konanie postáv nepochopí ani najväčší psychopat - veď kto normálny by hodil mobil učiteľke do ksichtu? Alebo kto si nevšimne, že mu do domu nainštalovali kamery? Film síce u mňa nezabodoval, ale aspoň pobavil užívateľ johnny371990, ktorý zhodnotil tento film slovami: "Prvý koment." Ďakujeme mu preto, že tak významne obohatil túto filmovú databázu a tiež že sa s nami podelil o svoj dátum narodenia. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama